• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М'ясо (М’ясо для потреб НГВУ "ПОЛТАВАНАФТОГАЗ")

1. М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена) - 200кг; М’ясо свинина лопатка (заморожене) - 200кг; М'ясо свинна корейка (заморожена), б/к - 100кг; М'ясо яловичина тазостегнова частина (заморожена) - 100кг; М’ясо філе куряче (заморожене) - 70кг; Печінка свиняча (заморожена) - 100кг. 2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів. 3. Особливі вимоги: - М'ясо свинина тазостегнова частина: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса; - М’ясо свинина лопатка: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. - М'ясо свинна корейка: Корейка свиняча без кістки (заморожена) - з нежилованого м’яса свинини нежирної ( із спинної частини свинячої туші з вилученими хребцями і ребрами вагою від 1,5 до 3.5 кг). Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. - М'ясо яловичина тазостегнова частина: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. - М’ясо філе куряче: блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці. - Печінка свиняча: суха, не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду. 4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. 5. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України. Продукція, що буде поставлятися, повинна відповідати нормативно-правовим актам щодо продуктів харчування, що діють на території України. 6. Документи на етапі поставки: При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець, для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. 7. Фасування товару: 5-10кг. 8. Термін поставки: Окремими партіями, згідно заявок, після підписання договору. Поставка не пізніше 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, але не пізніше 31.12.2023року. 9. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. 10. Допускається застосування толерантності на продукцію в бік зменшення до 10%. 11. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару. 12. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача

Завершена

128 430.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7cbbb9c81eb04fd8bbe4972bc3d41bdc
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 05921e888f774e92bfa2f0a6c18bf5ee  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: 74c41f0708074ad390c0a42b322f71ec  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: a70dc826fd5441f68cbb640be011e6e6  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: caea71c48c6d4635a0687e7e3ef3d952
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 3d318e93228d4d53a90ca6cdfa6b06d9  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Термічний стан
ID: b415fbdbacc748df8897e2f001f838f2  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: f9db2030fb024e6cb02be449e50aaf31  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8602fe0b752c42faaea525c03fdd08b3
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, заморожена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ccd27c955035491fbbe4fedfe39dcc70  
Очікуване значення : печінка  
Термічний стан
ID: bd392034b33b46de9c92529b9a381e18  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7229f79c47bd4b99b7e3b3b14153ae1c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ee02933b7e8d495cbd542ba4451800a1  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: 7181f4aae2aa47379da61f113810693d  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 496ad78560e8416a9c84f06d3b64f493  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 483fd6947c614de3b54a934aa371cbbb
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: da0ec83f3c0c41379d3120ed393997a3  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: cc5caab79ca5409f8481148c1068dbb8  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Термічний стан
ID: 5aaa88e87d7740f1bb1a44706aa8f5d6  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: 65caa4ef8e31411e81083ec85deac90a  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 81f4e390f2844216b2b259c6a858395a
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 1c9311419fbd4b16b3aff255f9be4a6d  
Очікуване значення : корейка  
Термічний стан
ID: 126ff3d6b45b4bffa5b5f309349aaaac  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: 758c8228fec8480fad63991ec7a37250  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження