• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг

Залишковий термін зберігання отриманого товару, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 80% від загального терміну придатності. Товар поставляється з 9.00 до 16.00 години, в кількості відповідно до заявки Замовника. Порушення термінів поставки спричинить розірвання договору в односторонньому порядку. Строк (термін) поставки товару: з дати підписання до 31.12.2023 року. Поставка товару здійснюється за адресою: Україна, 79035, Львівська обл., місто Львів, вул. Зелена 204Б, приміщення 64. Поставка товару здійснюється транспортом учасника переможця (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару).При постачанні товару постачальник надає копії документу (документів), що засвідчує якість та безпечність харчової продукції. Розрахунки проводяться шляхом безготівкового перерахування коштів на поточний рахунок Постачальника, вказаний в Договорі, на підставі видаткової накладної за поставлений товар та наданого рахунку на оплату товару, протягом 10 (десяти) банківських днів з дати отримання Замовником вище зазначених документів. У випадку затримки оплати Покупцем як бюджетною установою (відсутність коштів на розрахунковому рахунку), Покупець зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 10-ти календарних днів з моменту надходження коштів на рахунок.903192-15110000-988373-40996564, 903199-15110000-988373-40996564, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг

Завершена

77 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 53a5f09c9e8846a08f8913e917b54c2c
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: e212a6308d9b46fcb0c56003d0814a83  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Термічний стан
ID: 18abda13d4c54b6e8876cf3eaa9500ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 32bb2719c1854da8a3247b4cca1a842c  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Вид
ID: 9dbb46d28d8d4216b7e8aa18700f7cb6  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ae78e7473c594a2aa7121d1b1f89f072
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 1b51fe87b8f24025a5ffebd1ffa7e77a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: 9fa793c1604c470ebeb967514afbc233  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 3d2cc66e21f742b185eac4d95ae766e6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 736a690e1af542c7b297b6b1f2febe85
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 02b0df0756d2482f8c8bbebac81d5852  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 823967847c5c4667a7b4586f1e8fbb4d  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: f7d90bca1b0f4510aabc8a97693d786d  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7ed2b288f7f548ffbfedbf3259c9cce4
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2df3071e243442f4b2e002c18a6d855d  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 0d62079bdd794311a96d7b1ebc8c62bb  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 7b242f859c9d4b2287f2930da60a09bc  
Очікуване значення : стегно  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження