-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 2
код ДК 021:2015 15810000- 9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг (код ДК 021:2015 - 15811100-7), Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг (код ДК 021:2015 - 15811100-7))
код ДК 021:2015 15810000- 9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг (код ДК 021:2015 - 15811100-7), Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг (код ДК 021:2015 - 15811100-7)) Якість товару повинна відповідати: Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг - вимогам ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови, Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг - вимогам ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови, та підтверджуватися документами, що посвідчують якість товару. Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують його кількість. Для підтвердження безпеки товару - харчового продукту, Постачальник разом із підписаним Договором повинен передати Замовнику: --копію експлуатаційного дозволу виробника хлібу на потужності та/або копію повідомлення про реєстрацію потужностей підприємства – виробника товару, який Учасник пропонує Замовнику, а також довідку у довільній формі (завірену підписом і печаткою (за наявності) уповноваженої особи Учасника), у якій міститься інформація про те, що саме товар цього підприємства-виробника Учасник планує поставляти Замовнику; -- копію протоколів випробувань щодо визначення вмісту у хлібі радіонуклідів, пестицидів, мікробіологічних показників та ГМО, проведених суб’єктом господарювання, який має право вчиняти такі дії; -- копію сертифікату системи управління безпечністю харчових продуктів підприємства – виробника хлібу, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, а також копію сертифікату, що підтверджує запровадження на підприємстві – виробнику хліба сертифікованої системи ISO 22000:2018 або іншої аналогічної системи. Документи що посвідчують якість товару - Декларації виробника або посвідчення про якість товару або якісні посвідчення повинні бути передані Постачальником Замовнику одночасно з передачею кожної партії товару в Місці поставки товару. Вимоги до продукту - Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг : Термін придатності - 72 години з моменту випічки. Хліб має бути виготовлений з пшеничного борошна вищого гатунку. Без сторонніх запахів та присмаків. Хліб повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Хліб повинен бути упакованим герметично, поштучно, з вказівкою дати виготовлення або кінцевого строку придатності до споживання та даних про виробника. Вимоги до продукту - Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг : Термін придатності - 72 години з моменту випічки. Хліб має бути виготовлений з борошна житнього та пшеничного борошна. Без сторонніх запахів та присмаків. Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір коричневий. Хліб повинен бути добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким. Хліб повинен бути упакованим герметично, поштучно, з вказівкою дати виготовлення або кінцевого строку придатності до споживання та даних про виробника. Хліб повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Законом України від 23.12.1997 № 771/97-ВР “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, пакування хліба має відповідати вимогам Закону України від 06.12.2018 №2639-VIII ”Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів”. Строк (термін) поставки (передачі) всього обсягу товару - до 31 грудня 2023 р. включно. Графік поставки товару: поставка Товару здійснюється партіями, щоденно згідно із заявками Замовника в період з 6:00 до 8:00 години ранку. Перша партія товару – строк поставки 15 вересня 2023 року Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг – 150 кг Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг - 40 кг Всі наступні партії товару, починаючи з 16 вересня 2023 року до 31 грудня 2023 р. включно, щоденно: Хліб з пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг – 75 кг Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці, 1 кг - 20 кг Сторони можуть погодити інший Графік поставки товару за взаємною згодою сторін. Місце поставки товару: вул. Ігоря Муратова, 7, м. Харків, Харківська область, Україна, 61177. Постачальник здійснює поставку/доставку Товару до місця поставки товару спеціально обладнаним автомобілем, пристосованим для перевезення хліба та хлібобулочних виробів, за власний рахунок. Вартість поставки товару, його розвантаження включено у вартість товару за Договором. Перевезення хліба здійснюється відповідно до ДСТУ 7046:2009 Вироби хлібобулочні. Укладання, зберігання і транспортування, чинних Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні (25.2. Правила перевезень хліба та хлібобулочних виробів). Завантаження, розвантаження, супровід товару здійснюють працівники Постачальника. Строк/термін придатності на момент поставки хліба повинен бути не менше 90 % від загального строку/терміну придатності, визначеного виробником. Тара та упаковка, в якій відвантажується Товар, повинні відповідати встановленим стандартам або технічним умовам та забезпечувати, за умов належного догляду за вантажем/товаром, збереження Товару під час його транспортування, навантаження, розвантаження та зберігання, має бути маркована відповідно до діючих нормативних документів згідно вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», зокрема мати зазначення дати виготовлення (строку придатності).