• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо(М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589, 1 кг, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, м'якоть без кістки свинна , охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг)

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589, 1 кг, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, м'якоть без кістки свинна , охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг Ціна Товару має включати всі податки, збори та інші обов’язкові платежі, витрати, пов’язані з передпродажною підготовкою та реалізацією Товару Замовнику, всі витрати Постачальника, враховуючи вартість транспортних послуг на доставку Товару до місця поставки, визначеного цим Договором, здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці Товару; занос Товару в приміщення; перевірку комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень у присутності представників Замовника. Строк поставки товару становить не пізніше 3 робочих днів від часу отримання заявки від Замовника. Постачання протягом строку дії Договору по заявці Закладів Замовника в робочі дні та години з понеділка по п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 16 год. 30. хв. Обсяг кожної поставки – згідно із заявками Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення. Заявки подаються Замовником в письмовій, або усній формі, або електронною поштою на електронну адресу. Постачання товару не рідше 1 разу на тиждень до комори кожного окремого закладу освіти; Поставка Товару здійснюється за адресами Замовника, які зазначені в Проекті Договору у Додатку 2. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника.

Завершена

283 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a42326ada586474d968b554609faa31b
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 1405274fb9284ead89551c2184380208  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: 53ef9e1d17fb4fc4b8d4321256bdcb4f  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9e828173a2d349a3a63dc8624ef329eb  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 265e5fe3601b489e820ac267cbffa1d6
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Вид
ID: f8287a76a03f4d6684eb45e5cded61c7  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: a2800efdc1c9430e9d923429b83adcf1  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: c2e1add1a4fa4e5abfa5eb5d2c28ef62  
Очікуване значення : охолоджене  
Категорія
ID: 2ca39ceb277041fda33776403a5bb1ab  
Очікуване значення : 1  
Відповідність ДСТУ
ID: 134b9df42225427ab7460f8c2c54870e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d8d64d1dfa5044ccbfe1e886f9181245
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 638c4b6040844e34a2ed0878f18a089f  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 34c0311902da4d20a42114cb20a829a4  
Очікуване значення : охолоджене  
Категорія
ID: 8d6c43170bf7457dab5bab7dcbca817d  
Очікуване значення : 1  
Відповідність ДСТУ
ID: 9c0364b1eb3e49588cbc4b0e6ead41ed  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження