-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт перший, 1 кг; Сардельки з свинини, яловичини, курятини, сорт перший, 1 кг; Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший, 1 кг; Фарш з яловичини, охолоджений, ГСТУ 46.020, 1 кг
Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт перший, 1 кг; Сардельки з свинини, яловичини, курятини, сорт перший, 1 кг; Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший, 1 кг; Фарш з яловичини, охолоджений, ГСТУ 46.020, 1 кг
Завершена
361 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6b6aec003cf14654a20cddc60366e208
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: f1b3f1053d9548d1b49ee35655ae9647
Очікуване значення :
охолоджений
Вид м'яса
ID: c15c8da3a90841a988d4ef3559b1035d
Очікуване значення :
яловичина
Відповідність ГСТУ 46.020
ID: f9acc879fecc4b369facfc0e8d215992
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 10f86c31c6ac44fcac92b8eed4e31c22
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Склад м'ясної сировини
ID: 7321db67ad6f4670b4b578843f73e60b
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Кількість значень у відповіді :
2
Сорт
ID: 7ae18bb94f2b4864b43b0b39dbc0b357
Очікуване значення :
перший
Вид
ID: e9fa2d1c14234f9a834c515f1a775898
Очікуване значення :
ковбаса варена
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: eda89ca90c5f4c9bbbc223381d17304c
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Склад м'ясної сировини
ID: 99ff447d49da43408c99e63f69a5f831
Очікувані значення :
свинина, яловичина, курятина
Кількість значень у відповіді :
3
Сорт
ID: d6fde441c3df4687872d8a234d597f23
Очікуване значення :
перший
Вид
ID: d88a0eaeefa045dcb134c27ebd30ce29
Очікуване значення :
сардельки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e11a9061e49d436ea4cd0f5d38fee424
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Сорт
ID: 36f00cd0e4b9423ea022b2ebe530b90a
Очікуване значення :
перший
Склад м'ясної сировини
ID: 05613adc63d24b0bb163214ac2e5a67d
Очікувані значення :
свинина, курятина
Кількість значень у відповіді :
2
За способом обробки
ID: acb63b9b72db4d79a184833aa4c6788d
Очікуване значення :
напівкопчена
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження