• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Риба хек, тушки без голови, розмірний ряд 300-500г, ДСТУ 4868, вагова

Риба хек, тушки без голови, розмірний ряд 300-500г, ДСТУ 4868, вагова -3000 кг Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Риба хек. Тушка риби не мілка, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри. Поверхня тушки чиста, властива даному виду риби; консистенція риби щільна або м’яка, властива даному виду риби; смак властивий даному виду риби, без стороннього присмаку. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, щодень, крім вихідних (невеликими партіями). Час завозу товару з 7:00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: - Обласний науковий ліцей в м. Рівне Рівненської обласної ради (м.Рівне вул.Котляревського, 1)

Завершена

443 250.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: da4cdbde99df4b01b2a4ad15d645386d
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Фасовка
ID: ceb44f80dab50f960ca1203b16108d0d  
Очікуване значення : вагова  
Відповідність стандарту
ID: 3219dc377e7d4f7d04dedf39e1656590  
Очікуване значення : ДСТУ 4868  
Розмірний ряд
ID: 8defd2aaaedac2c2e18c19c862caaa8b  
Очікуване значення : 300-500г одна тушка  
Частина
ID: 3b6493f35d8aacd3cbd09d80d088bad1  
Очікуване значення : тушка без голови  
Вид
ID: a5bd55ffec537d4e665b306f1ac66a23  
Очікуване значення : хек  
Метод зберігання
ID: 6ab9a41c1574d1c98c0723b2cdb39cb3  
Очікуване значення : заморожена  
Походження
ID: a1b9266b8bb3e4bb7238d0cd826382a8  
Очікуване значення : морська  
Вага
ID: 58011a1f7a6a8d07394f23aa1cab062a  
Мінімальне значення : 1  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження