-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Курятина (філе): Зовнішній вигляд - без згустків крові; - з чистою поверхнею; - зовнішня поверхня суха, не завітрена; - жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см; - без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині; - без льодяної глазурі та снігу; - з повністю видаленим оперенням; - внутрішня поверхня чиста, без згустків крові; - без шкіри; - без переломів стегнових кісток. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Виготовлена за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил. Вакуумне пакування, розфасовано в пластикові ящики, які дозволені для зберігання харчових продуктів. Наявність ярлика з зазначенням терміну реалізації товару, дати виготовлення, терміну придатності або інша інформація, яка буде дозволяти, що товар придатний до використання та не вийшов строк його використання. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 80 %. Оперення повністю видалено. Продукція вітчизняного виробника. Курятина свіжа - охолоджена Свинина Свинина вирізна охолоджена м’якоть кускова без кістки і без сала - м’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від 0 до +4˚С, м’ясна пісна м’якоть, у вигляді шматків різної величини. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Поверхня м’яса рівна, чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо виготовлене згідно чинного законодавства, без стороннього запаху, рожево-червоного кольору, запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів. М'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Наявність ярлика із зазначенням терміну реалізації товару, дати виготовлення, терміну придатності або інша інформація, яка буде дозволяти, що товар придатний до використання та не вийшов строк його використання. Яловичина(охолоджена вищого ґатунку) яловичина охолоджена м’якоть кускова без кістки і без сала , охолоджене з температурою в товщині м’якоті від 0 до +4˚С, м’ясна пісна м’якоть, у вигляді шматків різної величини. Поверхня м’яса рівна, чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо виготовлене згідно чинного законодавства, без стороннього запаху, рожево-червоного кольору, запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів. М'ясо охолоджене, без жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Наявність ярлика із зазначенням терміну реалізації товару, дати виготовлення, терміну придатності або інша інформація, яка буде дозволяти, що товар придатний до використання та не вийшов строк його використання. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше 80 %. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування даного виду. Строки поставки – по 31.12.2022 року; Прийманню не підлягає товар: • у пошкодженій упаковці; • на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням; • без сертифіката (посвідчення) якості; • строк придатності до споживання товару, що пропонується до постачання замовнику цих торгів становить менше 80% (від дати виробництва). Інші вимоги: - якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 36 годин. Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватись при наявності накладної. - товар має постачатися спецтранспортом, який відповідає всім санітарним нормам та вимогам. - Постачання партій товару повинне бути здійснене не пізніше 7 календарних днів від дати отримання заявки на відповідну партію товару. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару: • доставка товару; • здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару