-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Риба «Хек», тушки без голови, розмірний ряд 200-400г, ДСТУ 4868, вагова
1. Місце поставки товарів: навчальні заклади відділу освіти Галицької міської ради 2. Вимоги щодо якості: • якість товару повинна відповідати: - ДСТУ 4868:2007 «Риба заморожена. Технічні умови», - ДСТУ 4868:2007 «Риба заморожена. Технічні умови. Зміна № 1», - ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови», - ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови. Зміна № 1», - Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, - національним стандартам України та вимогам нормативних документів на відповідний вид продукції; • товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму людини речовини, зокрема, живі гельмінти та їхні личинки що небезпечні для людини, штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО, тощо; • риба повинна бути великих розмірів, без пошкоджень, патрана обезголовлена, поверхня риби чиста, властива даному виду, консистенція після розморожування щільна притаманна для риби даного виду, з природним кольором і запахом; • залишковий термін придатності отриманих продуктів повен бути не менше 70% до загального терміну зберігання; 3. Вимоги щодо маркування Маркування товару повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018 р. № 2639-VIII. 4. Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2022 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково. Товар повинен поставлятися у спеціалізованому критому транспорті з холодильним обладнанням, з відповідною температурою та вологістю. Транспортування товару здійснюється згідно з чинними правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів дезінфекції. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом.