-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М’ясо (Лот №1: М’ясо телятини; Лот №2: М'ясо свинини; Лот №3: М’ясо свійської птиці (Куряче філе, Стегно куряче, Печінка куряча))
Категорія Замовника: відповідно до п.3 ч.4. статті 2 - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: Лот №1: М’ясо телятини - 15111200-1 (Телятина); Лот №2: М'ясо свинини - 15113000-3 (Свинина); Лот №3: М’ясо свійської птиці - 15112100-7 (М’ясо свійської птиці свіже). Тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову. Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування. Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі Інтернет, адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни).
мін. крок: 0.1% або 2 057.00 UAH
-
Код ЄДРПОУ:
20568493
-
Адреса:
78400, Україна, Івано-Франківська область, Надвірна, Сірика 1а
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴595 000.00 Лот №1: М’ясо телятини
- Лот №2 ₴750 000.00 Лот №2: М'ясо свинини
- Лот №3 ₴411 250.00 Лот №3: М’ясо свійської птиці (Куряче філе, Стегно куряче, Печінка куряча)