-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021-2015 -15540000-5 Сирні продукти (Код 15542200-1- М’який сир (кисломолочний)» "DK 021-2015 -15540000-5 Cheese products Code 15542200-1- Soft cheese sour milk
мін. крок: 0.5% або 49 646.36 UAH
-
Код ЄДРПОУ:
37498536
-
Адреса:
03148, Україна, Київська область, Київ, вул. Якуба Коласа, 6-А
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Замовником визначаються критерії та методика оцінки відповідно до частини третьої статті 29 Закону. Критерієм оцінки є: ціна; або вартість життєвого циклу; або ціна разои з іншими критеріями оцінки. Оцінка тендерних пропозицій проводиться електронною системою закупівель автоматично на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації та шляхом застосування електронного аукціону. У разі якщо єдиним критерієм оцінки тендерних пропозицій є ціна, то замовник зазначає інформацію про включення/не включення до ціни податку на додану вартість (ПДВ). У разі якщо для визначення найбільш економічно вигідної тендерної пропозиції крім ціни застосовуються інші критерії оцінки, у тендерній документації визначається їх вартісний еквівалент або питома вага цих критеріїв у загальній оцінці тендерних пропозицій. Питома вага цінового критерію не може бути нижчою ніж 70 відсотків. Тендерна пропозиція, подана учасником, оцінюється замовником за приведеною ціною, яка розраховується автоматично системо електронних закупівель на момент подання пропозиції учасником за математичною формулою: РР = Р/(1+(F1+F2+...+Fn)/PV, де: РР –приведена ціна; Р –ціна; F1...Fn–питома вага інших критеріїв оцінки, запропонованих учасником; PV–питома вага критерію «ціна» Критерії оцінки для визначення найбільш економічно- вигідної пропозиції: Ціна – 90%; Натуральність продукту – 10%. Підтвердження натуральності запропонованого товару - 10% та застосовується на виконання вимоги п. 4.7. «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» ( спільний наказ МОН України та МОЗ України № 298/227 від 17.04.2006 р.), яка зазначає: « В дошкільних навчальних закладах забороняється використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.» Дотримання вказаної вимоги здійснюється з використанням в дошкільних навчальних закладах продуктів, які відповідають встановленим критеріям натуральності згідно з ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» № 2639-VIII від 06.12.2018р. та ДСТУ ISO/TS 19659:2018 Визначення та технічні критерії для харчових інгредієнтів, які вважаються натуральними: « 1) продукт або інгредієнт не вироблено з сировини штучного походження (яка не є природною сировиною рослинного походження, тваринного походження, водоростей, грибів, мікроорганізмів, мінеральних речовин, вітамінів, які не були ідентифіковані); 2) продукт або інгредієнт не містить інгредієнтів, вироблених із сировини штучного походження; 3) продукт або інгредієнт не містить штучних барвників, штучних ароматизаторів, штучних консервантів, штучних стабілізаторів, штучних харчових добавок, штучних підсолоджувачів; 4) продукт або інгредієнт отримано або вироблено із сировини в результаті фізичних та/або ферментативних, та/або мікробіологічних процесів переробки, у тому числі із застосуванням pH-регулювання біологічним методом; 5) продукт або інгредієнт вироблено без застосування методів генної інженерії.» Документальним підтвердженням того, що продукт, який пропонує Учасник є натуральним, має бути наявність у Виробника (якщо Учасник не є виробником товару, він надає документи Виробника товару, який планує постачати) цього продукту «Сертифікату відповідності критеріям натуральності. Сертифікат відповідності критеріям натуральності, що відповідає вимогам СОУ ОЕМ 08.002.03.008 Натуральні продукти. Екологічні критерії та метод оцінювання життєвого циклу та розроблені у відповідності до стандарту ДСТУ ISO 14024:2002/ ДСТУ ISO 14024:1999, IDT стосовно предмету закупівлі та атестат акредитації з підтвердженням сфери акредитації органу оцінювання, виданий Національним агентством з акредитації України у порядку, згідно з Законом України «Про акредитацію органів з оцінки відповідності». Інформація про маркування, протоколи випробувань або сертифікати, що підтверджують відповідність предмета закупівлі встановленим замовником вимогам відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону. Замовник може вимагати від учасників підтвердження того, що пропоновані ними товари, послуги чи роботи за своїми екологічними чи іншими характеристиками відповідають вимогам, установленим у тендерній документації на підставі ч. 5 ст. 23 Закону. У разі встановлення екологічних чи інших характеристик товару, роботи чи послуги замовник повинен в тендерній документації зазначити, які маркування, протоколи випробувань або сертифікати можуть підтвердити відповідність предмета закупівлі таким характеристикам. Маркування, протоколи випробувань та сертифікати повинні бути видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством. 1.Учасники, якими буде надано підтвердження натуральності запропонованого продукту: - Сертифікат відповідності критеріям натуральності за схемою відповідно до ДСТУ ISO 14024 стосовно предмету закупівлі; - Атестат акредитації органу з оцінки відповідності з підтвердженням сфери акредитації, виданий Національним агентством з акредитації України у порядку, згідно з Законом України «Про акредитацію органів з оцінки відповідності»; буде присуджено 10 %. 2.Іншим учасникам буде присуджено 0 %. Усі документи на підтвердження критерію оцінки натуральності продукту подаються в електронну систему із найменуванням відповідно «Натуральність продукт.pdf». У разі подання недостовірної інформації щодо наявності підтвердження присвоєння балів за критерієм «Натуральність продукту» тендерна пропозиція учасника відхиляється. До початку проведення електронного аукціону в електронній системі закупівель автоматично розкривається інформація про ціну та перелік усіх цін пропозицій, розміщений у порядку від найнижчої до найвищої ціни без зазначення найменувань та інформації про учасників. Під час проведення електронного аукціону в електронній системі закупівель відображаються значення ціни тендерної пропозиції учасника та приведеної ціни. У разі якщо оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі оприлюднюється відповідно до норм частини третьої статті 10 цього Закону, проводиться оцінка лише тих тендерних пропозицій, що не були відхилені згідно з цим Законом. До початку проведення електронного аукціону в електронній системі закупівель автоматично розкривається інформація про ціну та перелік усіх цін тендерних пропозицій/пропозицій, розташованих у порядку від найнижчої до найвищої ціни без зазначення найменувань та інформації про учасників. Якщо крім ціни замовником встановлені інші критерії оцінки відповідно до методики оцінки, до початку електронного аукціону в електронній системі закупівель автоматично визначаються показники інших критеріїв оцінки та приведена ціна, після чого розкривається інформація про приведену ціну та перелік усіх приведених цін тендерних пропозицій/пропозицій, розташованих у порядку від найнижчої до найвищої ціни без зазначення найменувань та інформації про учасників. Під час проведення електронного аукціону в електронній системі закупівель відображаються значення ціни тендерної пропозиції/пропозиції учасника та приведеної ціни. Якщо для визначення найбільш економічно вигідної тендерної пропозиції/пропозиції, крім ціни або вартості життєвого циклу, замовником застосовуються інші критерії оцінки, у тендерній документацїї/оголошенні про проведення спрощеної закупівлі визначається їх вартісний еквівалент або питома вага цих критеріїв у загальній оцінці тендерних пропозицій/пропозицій. Питома вага цінового критерію/вартості життєвого циклу не може бути нижчою ніж 70 відсотків, крім випадків застосування процедури конкурентного діалогу.
- Подіяпоставка товару
- Розмір100%
- Тип оплатиПiсляоплата
- Період у днях10 банківські дні
Тендерна документація
Номенклатура
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
21505980
-
Контактна особа:
Мавлютдінова Ірина Адольфівна 380631211224, 380631211224 dv-favor@ukr.net
-
Адреса:
03170, Україна, Київська область, Київ, вул. Тулузи, буд. 5
Оскарження: 15.02.2021 13:30 - 26.02.2021 00:00
9 428 832.00 UAH з ПДВ
-
Код ЄДРПОУ:
00445920
-
Контактна особа:
Олександр Левченко 380682797022, 380682797022 tender00445920@gmail.com
-
Адреса:
08404, Україна, Київська область, Переяслав, вулиця Михайла Грушевського, буд. 54
9 508 341.00 UAH з ПДВ
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
21505980
-
Контактна особа:
Мавлютдінова Ірина Адольфівна 380631211224, 380631211224 dv-favor@ukr.net
-
Адреса:
03170, Україна, Київська область, Київ, вул. Тулузи, буд. 5