-
Спрощена закупівля
-
Мультилотова
-
КЕП
Лот №1 М'ясо яловиче великий шматок, печінка яловича (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо) Лот №2 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі зазначена у додатку 1 документації оголошення про проведення спрощеної закупівлі. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади. Вид закупівлі - спрощена закупівля - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) менше ніж 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень.. Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%).
Завершена
146 850.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 323.18 UAH
мін. крок: 0.2% або 323.18 UAH
Номер:
7174890ec0ad48fa8ae7a1117fba9572
Внутрішній номер закупівлі:
7773331
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2020-12-15-004474-a
Замовник:
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 3
×
-
Код ЄДРПОУ:
22061806
-
Адреса:
10019, Україна, Житомирська область, місто Житомир, вулиця Слобідська, будинок 7
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Бевзо Ірина Олександрівна +380968963575 dzosad3@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
146 850.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
15.12.2020 21:28 - 21.12.2020 00:00
Період прийому пропозицій:
21.12.2020 00:00 - 29.12.2020 00:00
Період кваліфікації:
29.12.2020 00:02 - 31.12.2020 13:28
Період завантаження договору:
31.12.2020 13:23 - 20.01.2021 13:23
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴82 215.00 Лот №1 М'ясо яловиче великий шматок, печінка яловича (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
- Лот №2 ₴64 635.00 Лот №2 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)