• Спрощена закупівля
  • Мультилотова
  • КЕП

Лот №1 М'ясо яловиче великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо) Лот №2 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі зазначена у додатку 1 документації оголошення про проведення спрощеної закупівлі. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади. Вид закупівлі - спрощена закупівля - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) менше ніж 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень.. Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%).

Торги відмінено

84 300.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 189.00 UAH
Номер: 8e945b48fe994e8f83a119d53d38efe2
Внутрішній номер закупівлі: 7698067
Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-12-11-010216-c   
Замовник: Вересівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області
Контактна особа: Яковчук Юлія Олександрівна +380967117813 veresyshkolabyh@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 84 300.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 11.12.2020 14:23 - 17.12.2020 00:00
Період прийому пропозицій: 17.12.2020 00:00 - 24.12.2020 00:00

Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)

Інформація про скасування

Номер: f8535ec3bc46480eba7b06ed1d210f31
Причина скасування: Неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель
Опис причини скасування: технічна помилка при оприлюднені
Дата опублікування: 11.12.2020 16:10
Дата виконання: 11.12.2020 16:18
Статус:
Виконано
  • Лот №1 ₴46 500.00 Лот №1 М'ясо яловиче великий шматок (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)
  • Лот №2 ₴37 800.00 Лот №2 Тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо)