• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Обладнання для закладів громадського харчування

Західноукраїнський національний університет, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, 33680120, установа, зазначена у пункті 3 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі», джеоело фінансування - кошти Державного бюджету України

Торги не відбулися

750 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 7 500.00 UAH
Номер: 57eb786fc29c4826b6cb19c5d65bed63
Внутрішній номер закупівлі: 6998961
Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-11-02-004592-b   
Замовник: Західноукраїнський національний університет
Контактна особа: Кушнір Олексій Ростиславович 380352475068 vpm_dz@wunu.edu.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 750 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 7 500.00 UAH
Розмір забезпечення тендерних пропозицій: 5 000.00 UAH
Період уточнення: 02.11.2020 16:18 - 08.11.2020 00:00
Період прийому пропозицій: 02.11.2020 16:18 - 18.11.2020 10:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
1) Пароконвектомат (1 шт.), код ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
2) Плита електрична промислова (1 шт.), код ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
3) Стіл холодильний (1 шт.), код ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
4) Слайсер (1 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
5) М’ясорубка (1 шт.), код ДК 021:2015 39312100-3 М’ясорізки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
6) Овочерізка (1 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
7) Шафа холодильна (1 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
8) Тістоміс (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
9) Міксер погружний (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
10) Мікрохвильова піч (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
11) Пакувальник вакуумний (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
12) Теплова вітрина (1 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
13) Вітрина холодильна (2 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
14) Блендер (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
15) Посудомийна машина (1 шт.), код ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
16) Морозильна камера вертикальна (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
17) Морозильна камера горизонтальна (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
18) Холодильна шафа для напоїв (1 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
19) Льодогенератор (1 шт.), код за ДК 021:2015 39314000-6 Промислове кухонне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
20) Касовий POS-термінал (1 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
21) Чековий принтер (2 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
22) Вага кухонна, до 30 кг (1 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
23) Вага кухонна, до 1 кг (2 шт.), код за ДК 021:2015 39315000-3 Ресторанне обладнання
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
24) Мийка 1-секційна (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
25) Мийка 2-секційна (1 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
26) Стелаж 1100х400х1800 (3 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
27) Стелаж 1000х400х1800 (4 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
28) Стіл виробничий 1000х600х850 (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
29) Стіл виробничий 1200х600х850 (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
30) Стіл виробничий 1600х600х850 (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
31) Стіл виробничий (острів) 930х600х850 (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
32) Стіл під посудомийку (1 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
33) Підставка під пароконвертомат з направляючими (1 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
34) Полиця для посуду навісна (2 шт.), код ДК 021:2015 39312200-4 Обладнання для їдалень
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
35) Тримач для чеків (7 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 7 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
36) Тарілка глибока кругла з бортом d22,5 см склокераміка Luminarc Everyday (50 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 50 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
37) Тарілка глибока Wilmax 23 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
38) Тарілка обідня кругла d25 см склокераміка Luminarc Diwali (90 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 90 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
39) Тарілка велика Wilmax Pro WL 23 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
40) Тарілка десертна кругла d19 см склокераміка Luminarc (50 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 50 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
41) Тарілка 24 см PERFORMA BORMIOLI ROCCO (15 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 15 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
42) Блюдо з поглиблення Wilmax 34см (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
43) Обідня тарілка Wilmax WL 25см (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
44) Обідня тарілка Wilmax WL 25x25см (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
45) Салатник круглий Luminarc Diwali 16 см (25 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 25 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
46) Салатник Luminarc Diwali D7361 12см (25 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 25 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
47) Тарілка для салату Wilmax 30.5 см (12 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 12 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
48) Тарілка Luminarc 31 см (40 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 40 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
49) Тарілка Wilmax глибока 25,5 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
49) Тарілка Wilmax глибока 25,5 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
50) Горщик глиняний керамічний 500 мл (30 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
51) Горщик керамічний для запікання Keramia круглий 0.6 л (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
52) Соусник глиняний 180 мл 9 см (21 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 21 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
53) Соусник малий білий 9,5х4 см 150 мл (30 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
54) Дошка дере’вяна прямокутна 35*25 см, для бургерів, підставна для перших страв (60 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 60 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
55) Бамбукова тарілка Wilmax Bamboo WL 17,5х17,5 см (12 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 12 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
56) Корзина для фрі 10х10х7 см (20 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 20 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
57) Корзина для фрі 10х10х7 см. з нержавіючої сталі (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
58) Дошка дерев’яна кругла для піци 25 см (15 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 15 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
59) Дошка дерев'яна Empire для піци 25см, кругла з ручкою (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
60) Чашка з блюдцем біла 250 мл чай/американо (60 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 60 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
61) Чашка з блюдцем 180 мл WL Wilmax (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
62) Чашка кавова з блюдцем 80 мл (20 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 20 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
63) Чашка кавова з блюдцем Wilmax 90 мл (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
64) Склянка висока 280 мл (60 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 60 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
65) Склянка висока Wilmax 300 мл (18 мл.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
66) Склянка для кавових напоїв 250-290 мл (30 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
67) Склянка із подвійним дном Thermo 250 мл WL- Wilmax (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
68) Ніж столовий Meteor (75 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 75 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
69) Ніж столовий Wilmax Julia Vysotskaya 22 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
70) Виделка столова AL003 Deco (75 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 75 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
71) Виделка столова Wilmax Julia Vysotskaya 23 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
72) Ложка столова ETERNUM LUGANO (75 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 75 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
73) Ложка столова Wilmax Julia Vysotskaya 23,5 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
74) Виделка десертна "Бізнес клас" Steelay (30 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
75) Виделка десертна Wilmax Julia Vysotskaya 19 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
76) Ложка чайна COLETTE (75 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 75 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
77) Ложка чайна Wilmax Julia Vysotskaya 14 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
78) Ложка кавова Twist MOTW Salvinelli (20 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 20 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
79) Ложка кавова Wilmax Julia Vysotskaya 11,5 см (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
80) Графін LUMINARC ARC 1л (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
81) Кувшин Wilmax 1 л (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
82) Молочник фарфор 40 мл. Cafe time, FoREST (20 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 20 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
83) Молочник Wilmax 50 мл (9 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 9 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
84) Креманка скляна 200 мл (25 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 25 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
85) Креманка Wilmax Thermo 160 мл (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
86) Чайник заварювальний Kamille 600 мл скляний з фільтром (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
87) Чайник заварювальний Wilmax 900 мл (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
88) Френч-прес Krauff - 350 мл (10 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
89) Френч-прес Wilmax St.Steel 800мл (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
90) Серветниця Гармонія 8221HR Farn (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
91) Серветниця Wilmax 11х8 см (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
92) Набір на підставці сіль / перець / підставка для зубочисток Helfer (18 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 18 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
93) Набір для спецій Wilmax Julia Vysotskaya, 2 порцелянові спецівниці (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
94) Куверт для столових приборів 23*39 (78 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 78 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
95) Хлібниця 21x17x6 см 38293 Fackelmann (15 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 15 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
96) Хлібниця 23х18х9 см 38299 Fackelmann (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
97) Сковорідка з сендвічним дном д 32 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
98) Сковорідка алюмінієва з антипригарним покриттям Peterhof 28 см (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
99) Сковорідка Profi-line д 28 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
100) Сковорідка для млинців 25 см (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
101) Кастрюля Кitchen Line з подвійним дном об'єм 5 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
102) Кастрюля Кitchen Line з подвійним дном об'єм 9 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
103) Кастрюля Кitchen Line з подвійним дном об'єм 24 л (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
104) Миска нержавійка 0,7 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
105) Миска нержавійка 3,3 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
106) Миска нержавійка 1,4 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
107) Миска нержавійка 2,3 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
108) Миска нержавійка 4,9 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
109) Гастроємкості до пароконвертомату 790*940*920 мм (10 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
110) Сотейники Kitchen line 1,5 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
111) Сотейники Kitchen line 3 л (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
112) Сотейники Kitchen line 5 л (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
113) Тендерайзер PROFI LINE (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
114) Качалка дерев’яна (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
115) Щипці Berghoff Cook/Co 30 см (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
116) Овочечистка (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
117) Рибочистка Westmark (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
118) Ножиці для птиці Nirosta 48076 Fackelmann (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
119) Мусат Home Profi 22 см 880550 Tescoma (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
120) Сікач DUO 23см 75х230х3 мм (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
121) Тертка 4-ох стороння з нержавіючої сталі (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
122) Мандоліна ручна з подвійним лезом (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
123) Черпак великий роздаточний Monoblok 36.5х12 см Stalgast (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
124) Черпак малий (соуси, гарніри в соусі,м'ясо в соусі) Grand Hotel MSHO Salvinelli (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
125) Шпатель металевий (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
126) Ситечко мале (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
127) Ложка гарнірна з нержавіючої сталі 350 мм (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
128) Лопатка кухонна силіконова (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
129) Вінчик 25 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
130) Пензлик кондитерський 25 см (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
131) Шумовка з нержавіючої сталі 29 см (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
132) Друшляк 24 см (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
133) Дошка обробна полікарбонат 50*30 см (6 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
134) Дошка обробна полікарбонат 40*20 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
135) Ніж довжина леза 30 см Krauff (2 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
136) Ніж довжина леза 20 см Krauff (4 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 4 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
137) Ніж довжина леза 10 см Krauff (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
138) Диспенсер для соусів 0,7 л (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
139) Диспенсер для соусів 0,25 л (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
140) Диспенсер для дрібних сипучих (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
141) Диспенсер для крупнозернистих сипучих (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
142) Рознос офіціанта з прорезиненим дном 30 см (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
143) Кільце формувальне Steelay 10 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
144) Кільце формувальне Steelay 6-7 см (3 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
145) Барний органайзер 30х14х16 см (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
146) Дзвінок барний CBEL-1 (1 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
147) Скло з щільною кришкою 0,5 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
148) Пластикові ємності об'єм 0,25 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
149) Пластикові ємності об'єм 0,5 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
150) Пластикові ємності об'єм 0,1 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
151) Пластикові ємності об'єм 1,5 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
152) Пластикові ємності об'єм 2 л (10 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
153) Пластикові ємності об'єм 3 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
154) Пластикові ємності об'єм 5 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
155) Пластикові ємності об'єм 25 л (5 шт.), код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
156) Соусник Wilmax 75 мл. (6 шт.); код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
157) Сотейник Profi line 0,9 л (2 шт.); код за ДК 021:2015 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 15.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Док-ти
Пропозиція
ТОВ "ГРЕЧАНА АГРО"
Початкова пропозиція 749 082.19 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
749 082.19 UAH з ПДВ
Документи 75
Скарги 0