-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Публікація статті в журналі
Послуги з рецензування, наукового редагування, прийняття до публікації статті співробітників Замовника «Розроблення поліпшувача направленої дії для подовження свіжості хліба з пшеничного борошна» в журналі «Eastern-European Journal of Enterprise Technologies» №5 (107)220р.
Завершена
17 000.00
UAH без ПДВ
Номер:
06cdddc7d839480fb4792c35d0a5ed62
Внутрішній номер закупівлі:
6945443
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2020-10-28-008169-c
Замовник:
Національний університет харчових технологій
×
-
Код ЄДРПОУ:
02070938
-
Адреса:
01033, Україна, Київська область, Київ, Володимирська, буд.68
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Щербак Леся Петрівна 380442879020 scherbak2011@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
79970000-4 Видавничі послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Послуги
Очікувана вартість:
17 000.00 UAH без ПДВ
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Публікація статті в журналі
Кількість
1 послуга
Період постачання
28.10.2020 - 31.10.2020
Результати торгів
Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
Приватне підприємство «Технологічний Центр»
×
-
Код ЄДРПОУ:
31886700
-
Контактна особа:
Дьомін Д.О. +380577508990 c7508990@gmail.com
-
Адреса:
61145, Україна, Харківська область, Харків, вул. Шатилова дача, 4
Ціна пропозиції
17 000.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
28.10.2020 16:30
Документи
1
Скарги
0
Контракти
Номер:
1747f8d7cd854dbfa1c7dfbb8c38b9ba
Ідентифікатор договору:
UA-2020-10-28-008169-c-c1
Постачальник:
Приватне підприємство «Технологічний Центр»
×
-
Код ЄДРПОУ:
31886700
-
Контактна особа:
Дьомін Д.О. +380577508990 c7508990@gmail.com
-
Адреса:
61145, Україна, Харківська область, Харків, вул. Шатилова дача, 4
Номер договору:
78/105-2020
Сума договору:
17 000.00 UAH без ПДВ
Період дії договору:
28.10.2020 00:00 - 31.12.2020 00:00
Дата підписання:
28.10.2020 00:00
Статус:
Підписаний