-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
КРУПИ
Київська міська психоневрологічна лікарня № 2 планує закупити крупи, в асортименті, а саме: Рис 300 кг.,договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень); Крупа пшенична 300 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень); Крупа ячна 150 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень); Горох 300 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень); Крупа гречана 250 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень). Вимоги до сировини. Для готування блюд із крупів треба застосовувати такі основні види сировини: — горох лущений не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6201; — крупи гречані першого сорту згідно з ГОСТ 5550;— пшеничних — кукурудзяних, перлових 25 30 Згідно з ГОСТ 15113.3 Наявність побічних і мінеральних домішок (піску), зараженість шкідниками хлібних запасів Не дозволено Згідно з ГОСТ 15113.2 Назва показника Допустимий рівень, мг/кг, не більше ніж Метод контролювання Вміст свинцю 0,5 Згідно з ГОСТ 26932, ГОСТ 30178 Вміст кадмію 0,1 Згідно з ГОСТ 26933, ГОСТ 30178 Вміст миш’яку 0,2 Згідно з ГОСТ 26930 Вміст ртуті 0,03 Згідно з ГОСТ 26927 Вміст мікотоксинів: — афлатоксину B1 0,005 Згідно з методичними рекомендаціями, зазначе- ними в МР 2273 [2], МУ 4082 [3] — зеараленону для пшеничних, кукурудзяних, ячних 0,2 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] — Т-2 токсину 0,1 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 3184 [5] — дезоксиніваленолу для: пшеничних ячних 0,7 1,0 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] Назва показника Норма Метод контролювання Кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1 г, не більше ніж 5•103 Згідно з ГОСТ 10444.15 Бактерії груп кишкових паличок (коліформи) в 0,01 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 26972 Патогенні мікроорганізми, зокрема бактерії роду Salmonella, в 25 г продукту Не дозволено Згідно з ДСТУ ISO 12824 B. cereus, в 0,1 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 10444.8 Плісеневі гриби, КУО в 1 г, не більше ніж 50 Згідно з ГОСТ 10444.12 6 ДСТУ 1055:2006— крупи рисові шліфовані не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6292; — крупи ячні № 1 згідно з ГОСТ 5784. Можна використовувати інші види сировини, дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, згідно з чинними нормативними документами.
мін. крок: 1% або 180.00 UAH
-
Код ЄДРПОУ:
01993992
-
Адреса:
02660, Україна, Київська, Київ, вул. Миропільська, буд. 8
Тендерна документація
Номенклатура
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Результати торгів
-
Код ЄДРПОУ:
2187303310
-
Контактна особа:
Мовчун Тетяна Михайлівна +380632470559 oleynik96@ukr.net
-
Адреса:
04800, Україна, Київська область, Київ, провулок Квітневий 1Б
Оскарження: 10.02.2016 11:34 - 11.02.2016 16:39
-
Код ЄДРПОУ:
23392445
-
Контактна особа:
Шахназарян Ольга Мадатівна +380445637318 Kprodzbut@voliacable.com
-
Адреса:
02121, Україна, Київська область, Київ, вул.Вербицького 28 Б 34
-
Код ЄДРПОУ:
2933704543
-
Контактна особа:
Батрак Роман Миколайович +380677921681 rnb.79@mail.ru
-
Адреса:
04074, Україна, Київська область, Київ, вул.О.Попова, буд.15, кв.35
Контракти
-
Код ЄДРПОУ:
2187303310
-
Контактна особа:
Мовчун Тетяна Михайлівна +380632470559 oleynik96@ukr.net
-
Адреса:
04800, Україна, Київська область, Київ, провулок Квітневий 1Б