• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

код ДК 021:2015 - 79970000-4: Видавничі послуги (публікація статті в журналі)

Послуги з рецензування, наукового редагування, прийняття до публікації статті «Визначення ефективності використання яєчних продуктів для стабілізації емульсії у виробництві» в журналі «Eastern-European Journal of Enterprise Technologies».

Завершена

14 500.00 UAH без ПДВ
Номер: ffd7e19afd3c43ffbe0e8ac63fa87bf1
Внутрішній номер закупівлі: 6045266
Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-08-26-000823-c   
Замовник: Національний університет харчових технологій
Контактна особа: Інна Самойлова 380971384658 INNA_27@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 79970000-4 Видавничі послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Послуги
Очікувана вартість: 14 500.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
публікація статті в журналі
Код ДК 021:2015: 79970000-4 Видавничі послуги
Кількість 1 послуга
Період постачання 27.08.2020 - 31.08.2020
Місце постачання 61145, Україна, Харківська область, Харків, вул. Шатилова дача, 4 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
Приватне підприємство «Технологічний Центр»
Ціна пропозиції 14 500.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
26.08.2020 10:19
Документи 1
Скарги 0

Контракти

Номер: 3f231835e16a4b35890f8a67dbb5c20a
Ідентифікатор договору: UA-2020-08-26-000823-c-a1
Постачальник: Приватне підприємство «Технологічний Центр»
Номер договору: 73/104-2020
Сума договору: 14 500.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 26.08.2020 00:00 - 31.12.2020 00:00
Дата підписання: 26.08.2020 09:00
Статус:
Підписаний
p7s
sign.p7s