• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

м"ясо свинини

М"ясо свинне свіже чи охолоджене- м"якоть чи пласт свинини без кісток, сало свинне

Завершена

60 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 609.00 UAH
Номер: 37b9b9c32be5459e98f8f2acc514d94b
Внутрішній номер закупівлі: 554779
Ідентифікатор закупівлі: UA-2017-01-26-001667-b   
Замовник: Крищинецька школа-інтернат
Контактна особа: Галина Василівна 0638203956 krishchinternat@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15113000-3 СвининаАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 60 900.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 609.00 UAH
Період уточнення: 26.01.2017 15:18 - 29.01.2017 16:00
Період прийому пропозицій: 30.01.2017 08:00 - 01.02.2017 17:00
Аукціон: 02.02.2017 12:00 - 02.02.2017 12:21
Період кваліфікації: 02.02.2017 12:21 - 06.02.2017 12:31
Період завантаження договору: 06.02.2017 12:21 - 26.02.2017 12:21

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
м"ясо свинини, сало свинне
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 830 кілограм
Період постачання 03.02.2017 - 31.05.2017
Місце постачання 23631, УКРАЇНА, Вiнницька область, КРИЩИНЦІ, вул. Шкільна,41 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Булка Віталій Сергійович

Оскарження: 06.02.2017 12:19 - 08.02.2017 12:21
Початкова пропозиція 56 100.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
56 100.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
06.02.2017 12:21
Документи 12
Скарги 0
ФОП Риндюк Юрій Юрійович

Оскарження: 06.02.2017 12:21 - 08.02.2017 12:31
Початкова пропозиція 59 300.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
59 300.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
06.02.2017 12:31
Документи 8
Скарги 0

Контракти

Номер: 898769478c3f4b4c8ecd05c70d0197cc
Ідентифікатор договору: UA-2017-01-26-001667-b-b2
Постачальник: ФОП Риндюк Юрій Юрійович
Номер договору: 16
Сума договору: 59 300.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 08.02.2017 00:00 - 31.05.2017 00:00
Дата підписання: 08.02.2017 13:00
Статус:
Підписаний
docx
Д О Г О В І Р мясо.docx