• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

філе куряче

Завершена

127 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 300.00 UAH
Номер: eef85f1c62af49e5a91a901b3377a956
Внутрішній номер закупівлі: 491410
Ідентифікатор закупівлі: UA-2016-12-22-000644-a   
Замовник: Управління освіти і науки Сумської міської ради
Контактна особа: Баштова Лариса Михайлівна +380542328704 osvita@meria.sumy.ua http://osvita-sumy.in.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиціАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 127 500.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 1 300.00 UAH
Період уточнення: 22.12.2016 17:10 - 27.12.2016 17:15
Період прийому пропозицій: 27.12.2016 17:15 - 29.12.2016 17:15
Аукціон: 30.12.2016 14:58 - 30.12.2016 15:19
Період кваліфікації: 30.12.2016 15:19 - 05.01.2017 15:23
Період завантаження договору: 30.12.2016 15:19 - 19.01.2017 15:19

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
філе куряче
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 1700 кілограм
Період постачання 01.01.2017 - 31.12.2017
Місце постачання 40035, Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Харківська, 35 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Жовба Валентина Іванівна

Оскарження: 30.12.2016 15:19 - 10.01.2017 15:23
Початкова пропозиція 119 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
115 939.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
05.01.2017 15:23
Документи 2
Скарги 0
ФОП Зеленський Альберт Євгенійович
Початкова пропозиція 115 940.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
115 940.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 18
Скарги 0

Контракти

Номер: 3894de0868dc497e8b75a552b432eadd
Ідентифікатор договору: UA-2016-12-22-000644-a-a1
Постачальник: ФОП Жовба Валентина Іванівна
Номер договору: 1
Сума договору: 115 939.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 19.01.2017 15:39 - 31.12.2017 23:59
Дата підписання: 19.01.2017 15:39
Статус:
Підписаний
pdf
№ 1 від 19.01.2017 Жовба філе куряче.pdf