• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Підсмажені хлібобулочні вироби

Підсмажені хлібобулочні вироби

Завершена

212 950.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 129.50 UAH
Номер: d4514c8a9e5844e9b08b7e8a57cb55fc
Внутрішній номер закупівлі: 465671
Ідентифікатор закупівлі: UA-2016-11-22-000461-b   
Замовник: Відділ освіти
Контактна особа: Молчанова Інна 0564644231 tenderinna@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15821000-9 Підсмажені хлібобулочні виробиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 212 950.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 2 129.50 UAH
Період уточнення: 22.11.2016 13:51 - 28.11.2016 10:00
Період прийому пропозицій: 22.11.2016 13:51 - 08.12.2016 10:00
Аукціон: 09.12.2016 14:45 - 09.12.2016 15:06
Період кваліфікації: 09.12.2016 15:06 - 15.12.2016 16:40
Період завантаження договору: 09.12.2016 15:06 - 29.12.2016 15:06

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Підсмажені хлібобулочні вироби
Код ДК 021:2015: 15821000-9 Підсмажені хлібобулочні вироби
Кількість 6400 кілограм
Період постачання 03.01.2017 - 31.03.2017
Місце постачання 50071, УКРАЇНА, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, підпорядковані заклади Замовника На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП "МІРОШНИЧЕНКО ЕЛІНА ВАЛЕРІЇВНА"

Оскарження: 09.12.2016 15:06 - 26.12.2016 00:00
Початкова пропозиція 166 705.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
166 705.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
15.12.2016 16:40
Документи 6
Скарги 0
ФОП "МУСІЄНКО ВАЛЕНТИНА ПЕТРІВНА"
Початкова пропозиція 193 840.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
193 840.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 1
Скарги 0

Контракти

Номер: d307b22dfb0841649291e519c53bde3c
Ідентифікатор договору: UA-2016-11-22-000461-b-b1
Постачальник: ФОП "МІРОШНИЧЕНКО ЕЛІНА ВАЛЕРІЇВНА"
Номер договору: 1ВТ
Сума договору: 166 705.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 03.01.2017 00:00 - 31.03.2017 00:00
Дата підписання: 03.01.2017 14:00
Статус:
Підписаний
pdf
Підсмажені х-б.вироби.pdf