• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо

Джерело фінансування: обласний бюджет

Завершена

91 328.40 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 913.28 UAH
Номер: c96810a43455453d8973b86a1b81ea1f
Внутрішній номер закупівлі: 3940295
Ідентифікатор закупівлі: UA-2019-10-28-001853-b   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ САНАТОРНА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ № 11" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Контактна особа: Колій Валентина +38 099 190 80 79 school11i@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 91 328.40 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 913.28 UAH
Період уточнення: 28.10.2019 15:33 - 31.10.2019 16:00
Період прийому пропозицій: 31.10.2019 16:00 - 05.11.2019 23:00
Період кваліфікації: 05.11.2019 23:02 - 07.11.2019 12:07
Період завантаження договору: 05.11.2019 23:02 - 25.11.2019 23:02
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
натуральні напівфабрикати з яловичини свіжі чи охолоджені І категорії, субпродукти яловичі (печінка яловича заморожена
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 860 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 61047, Україна, Харківська обл., Харків, Електровозна, 3-А На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ АНДРІЙЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ

Оскарження: 05.11.2019 23:02 - 11.11.2019 12:07
Початкова пропозиція 91 322.50 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
91 322.50 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
07.11.2019 12:07
Документи 61
Скарги 0

Контракти

Номер: 77cf4c56396e4b708e45c169d27009bd
Ідентифікатор договору: UA-2019-10-28-001853-b-c1
Постачальник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ АНДРІЙЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ
Номер договору: Мяс-2
Сума договору: 91 322.50 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 13.11.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Дата підписання: 13.11.2019 00:00
Статус:
Підписаний
doc
дог. Мяс-2.doc