• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Цукор білий кристалічний(фасув.1кг) індивідуальна упаковка

Цукор білий кристалічний(фасув.1кг) індивідуальна упаковка

Завершена

8 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 40.00 UAH
Номер: 65ffd16b29714c7d81da518c12fcea5e
Внутрішній номер закупівлі: 3920528
Ідентифікатор закупівлі: UA-2019-10-23-000605-c   
Замовник: КЗО "НВК" Вальдорфська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок" ДМР
Контактна особа: Лоскутова Надія +380 56 372 87 64 waldorf.fins@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15830000-5 Цукор і супутня продукціяАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 8 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 40.00 UAH
Період уточнення: 23.10.2019 11:49 - 28.10.2019 09:20
Період прийому пропозицій: 28.10.2019 09:20 - 30.10.2019 09:20
Період кваліфікації: 30.10.2019 09:20 - 30.10.2019 16:35
Період завантаження договору: 30.10.2019 09:20 - 19.11.2019 09:20
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Цукор білий кристалічний(фасув.1кг) індивідуальна упаковка
Код ДК 021:2015: 15830000-5 Цукор і супутня продукція
Кількість 500 кілограм
Період постачання 04.11.2019 - 31.12.2019
Місце постачання 49055, Україна, Дніпропетровська обл., Дніпро, пр.Олександра Поля б.133 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП "СОБОЛЬ ІГОР ЛЕОНІДОВИЧ"

Оскарження: 30.10.2019 09:20 - 01.11.2019 16:35
Початкова пропозиція 7 950.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
7 950.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
30.10.2019 16:35
Документи 21
Скарги 0

Контракти

Номер: 59df646d728041eda5605b381a017e34
Ідентифікатор договору: UA-2019-10-23-000605-c-c1
Постачальник: ФОП "СОБОЛЬ ІГОР ЛЕОНІДОВИЧ"
Номер договору: 04/11-19
Сума договору: 7 950.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 04.11.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Дата підписання: 04.11.2019 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
договор цукор.pdf