• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Соки фруктові та овочеві (код за ДК 016-2010 10.32.1, єдиний закупівельний словник ДК 021:2015 15321000-4 – Фруктові соки) - Соки фруктові та овочеві фасований у тетрапакет без м’якоті ДСТУ 4283:2007.

Сік без м’якоті фруктовий, або овочевий (фасований) -Сік фруктовий або овочевий, отриманий з доброякісних стиглих, свіжих фруктів чи овочів без м’якоті. Багатий на вітаміни та корисні речовини, без консервантів. Добре вираженому, притаманному певному виду відновленого соку колір і смак. Сторонні присмаки та запахи не дозволено. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасований у тетрапакет Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становить не менш 80 % від загального терміну зберігання.

Завершена

6 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 60.00 UAH
Номер: 1ec1e6ba0d8943d6ac37916fe5d52ba3
Внутрішній номер закупівлі: 314412
Ідентифікатор закупівлі: UA-2016-10-31-000648-b   
Замовник: Київський міський клінічний онкологічний центр
Контактна особа: Дорош Катерина Василівна 380444246710 onkocentr@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15321000-4 Фруктові сокиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 6 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 31.10.2016 15:45 - 03.11.2016 18:00
Період прийому пропозицій: 04.11.2016 09:00 - 07.11.2016 19:00
Період кваліфікації: 07.11.2016 19:01 - 09.11.2016 10:02
Період завантаження договору: 07.11.2016 19:01 - 27.11.2016 19:01

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴6 000.00 Сік без м’якоті фруктовий, або овочевий (фасований) Сік фруктовий або овочевий, отриманий з доброякісних стиглих, свіжих фруктів чи овочів без м’якоті. Багатий на вітаміни та корисні речовини, без консервантів. Добре вираженому, притаманному певному виду відновленого соку колір і смак. Сторонні присмаки та запахи не дозволено. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасований у тетрапакет Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становить не менш 80 % від загального терміну зберігання.