• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Мясопродукти "Ковбасні вироби"

Завершена

7 200.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 36.00 UAH
Номер: 30acf65ee604420289ddb1817872be35
Внутрішній номер закупівлі: 3076070
Ідентифікатор закупівлі: UA-2019-02-18-000057-b   
Замовник: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Дніпровський центр професійно-технічної освіти"
Контактна особа: Катерина Сірченко +380675662861 dneprnvc@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 7 200.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 36.00 UAH
Період уточнення: 18.02.2019 09:03 - 19.02.2019 09:35
Період прийому пропозицій: 19.02.2019 09:35 - 20.02.2019 09:35
Аукціон: 21.02.2019 12:10 - 21.02.2019 12:31
Період кваліфікації: 21.02.2019 12:31 - 22.02.2019 11:34
Період завантаження договору: 21.02.2019 12:31 - 13.03.2019 12:31

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Мясопродукти "Ковбасні вироби"
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 60 кілограм
Період постачання 27.02.2019 - 31.03.2019
Місце постачання 49052, Україна, Дніпропетровська область, місто Дніпро, вул. Алтайська 6а, На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ТОВ Спарта 2015

Оскарження: 21.02.2019 12:31 - 26.02.2019 11:34
Початкова пропозиція 6 174.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
3 888.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
22.02.2019 11:34
Документи 5
Скарги 0
ТОВ Алан
Початкова пропозиція 5 040.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
4 770.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: 303ca6010c044fb5bdef920c16b240e5
Ідентифікатор договору: UA-2019-02-18-000057-b-b1
Постачальник: ТОВ Спарта 2015
Номер договору: 39-с
Сума договору: 3 888.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 26.02.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Дата підписання: 26.02.2019 13:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір № 39-с М'ясопродукти ДПТНЗ ДЦПТО.pdf