-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
м'ясо свинини свіже та сало свіже
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
Торги не відбулися
6 300.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 63.00 UAH
мін. крок: 1% або 63.00 UAH
Номер:
9a1a60f6b3cc429c8482629b43da8074
Внутрішній номер закупівлі:
306948
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2016-11-08-000270-c
Замовник:
Погребищенський ТЦСО
×
-
Код ЄДРПОУ:
25497823
-
Адреса:
22200, УКРАЇНА, Вiнницька область, ПОГРЕБИЩЕ, вул.Богдана Хмельницького, 81
-
Категорія:
Підприємство, установа або організація, в тому числі міжнародна, що не належить до замовників
Контактна особа:
Громкович Марія Іванівна 0967710391 pogtercentr1@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15113000-3 СвининаАналіз за цим CPV
Очікувана вартість:
6 300.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону:
63.00 UAH
Період уточнення:
08.11.2016 11:36 - 09.11.2016 12:00
Період прийому пропозицій:
10.11.2016 12:00 - 13.11.2016 00:00
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
×
-
ДК 016:2010:
10.11.12 Свинина, свіжа чи охолоджена
Кількість
100 кілограм
Період постачання
17.11.2016 - 17.11.2016