• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Масло вершкове

Зазначені в ТД

Завершена

150 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1.3% або 2 000.00 UAH
Номер: 26bb8aebd6d5435d986a3c18204cff7a
Внутрішній номер закупівлі: 2928246
Ідентифікатор закупівлі: UA-2019-01-16-000707-b   
Замовник: Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат"
Контактна особа: Бондар Наталія Сергіївна 380444550037 kcli@ukr.net http://ksli.at.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове маслоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 150 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 2 000.00 UAH
Період уточнення: 16.01.2019 12:52 - 21.01.2019 13:00
Період прийому пропозицій: 21.01.2019 13:30 - 25.01.2019 13:30
Період кваліфікації: 25.01.2019 13:32 - 25.01.2019 14:40
Період завантаження договору: 25.01.2019 13:32 - 14.02.2019 13:32

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Вершкове масло.
Код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
Кількість 760 кілограм
Період постачання 28.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання 03126, Україна, місто Київ, Київ, б-р Гавела Вацлава, 46. На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ"

Оскарження: 25.01.2019 13:32 - 29.01.2019 14:40
Початкова пропозиція 148 200.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
148 200.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
25.01.2019 14:40
Документи 12
Скарги 0

Контракти

Номер: 5da0ab4a32884e5196c1184fc8f72550
Ідентифікатор договору: UA-2019-01-16-000707-b-b1
Постачальник: Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ"
Номер договору: 7
Сума договору: 177 450.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 147 875.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 29.01.2019 00:00 - 31.03.2020 00:00
Дата підписання: 29.01.2019 15:00
Статус:
Виконаний
pdf
ДОГВР-19 № 7 МАСЛО-1.pdf
pdf
ДОГВР-19 № 7ДУ-1 ЗМН РКВЗ.pdf
pdf
ДОГВР-19 № 7ДУ-2-20 р-1.pdf
pdf
ДОГВР-19 № 7ДУ-3-20 р-2.pdf
pdf
ДОГВР-19 № 7ДУ-4-20 р-3.pdf