• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо (яловичина (м’якушеве м'ясо яловичини 1 категорії заморожене), свинина (м’якушеве м'ясо свинини 1 категорії заморожене, курятина (заморожена) та потрухи (печінка яловича заморожена))

Яловичина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (тазостегновий, поперековий, спинний, лопатковий, плечовий) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; колір від світло-червоного до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (лопаткова, спинна, поперекова з пашиною, грудинна, окіст) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, не жирна. Колір від світло-рожевого до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Згідно ДСТУ 3143-2013. Тушки курей заморожені, без льодяної глазурі та снігу. Не ушкоджені, цілі. Консистенція розмородженого м’яса: м’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється колір м’язової тканини блідо-рожевий з рожевим відтінком, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати встановленим стандартам, технічним умовам та іншим вимогам, які звичайно ставляться до даного виду товару. Печінка повинна бути великими шматками (обрізки не дозволяються), свіжа, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровеносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін; від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, мати специфічний, характерний для доброякісної печінки запах, без стороннього запаху; мати ніжну, м’яку консистенцію. Товар повинен бути вітчизняного виробництва, безпечним, придатним до споживання. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО.

Торги не відбулися

379 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 308.00 UAH
Номер: e58703a85e694f009927d489f0434a47
Внутрішній номер закупівлі: 2903744
Ідентифікатор закупівлі: UA-2019-01-10-000090-a   
Замовник: Рацинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат
Контактна особа: Лобода Микола Миколайович 380513499641 racino@ex.ua http://racinska.jimdo.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15113000-3 СвининаАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 379 700.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 10.01.2019 09:45 - 15.01.2019 11:00
Період прийому пропозицій: 10.01.2019 09:45 - 25.01.2019 11:00

Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)

  • Лот №1 ₴166 600.00 Яловичина (м’якушеве м'ясо яловичини 1 категорії заморожене)
  • Лот №2 ₴147 500.00 Свинина (м’якушеве м'ясо свинини 1 категорії заморожене)
  • Лот №3 ₴34 800.00 Курятина заморожена
  • Лот №4 ₴30 800.00 Потрухи (печінка яловича ) заморожені.