• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 код 15540000-5 (Сирні продукти)- Сир кисломолочний нежирний

ДК 021:2015 код 15540000-5 (Сирні продукти)- Сир кисломолочний нежирний

Завершена

97 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 970.00 UAH
Номер: 830d0e3c77714c7c9f74649386b79ca7
Внутрішній номер закупівлі: 2823649
Ідентифікатор закупівлі: UA-2018-12-10-001190-c   
Замовник: Комунальна установа "Костянтинівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів"
Контактна особа: Говорунова Тетяна Вікторівна 380501508739 konstint@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продуктиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 97 000.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 970.00 UAH
Розмір забезпечення тендерних пропозицій: 2 910.00 UAH
Період уточнення: 10.12.2018 11:24 - 13.12.2018 12:00
Період прийому пропозицій: 13.12.2018 13:00 - 19.12.2018 13:00
Період кваліфікації: 19.12.2018 13:00 - 21.12.2018 11:09
Період завантаження договору: 19.12.2018 13:00 - 08.01.2019 13:00

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
ДК 021:2015 код 15540000-5 (Сирні продукти)- Сир кисломолочний нежирний
Код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти
Кількість 1200 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 85105, Україна, Донецька область, Костянтинівка, Панфілова,37 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ТОВ “Еталон - плюс”

Оскарження: 19.12.2018 13:00 - 26.12.2018 11:09
Початкова пропозиція 93 600.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
93 600.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
21.12.2018 11:09
Документи 50
Скарги 0

Контракти

Номер: c8816965184547a5b3f83a194ed08f7d
Ідентифікатор договору: UA-2018-12-10-001190-c-b1
Постачальник: ТОВ “Еталон - плюс”
Номер договору: 224
Сума договору: 93 600.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 02.01.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Дата підписання: 02.01.2019 09:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір №224 від 02.01.2019.pdf