• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яйце куряче столове 1 категорії

Відповідно до розділу 4 та 5 договору. Примірні вимоги до яйця курячого 1 категорії (С1) Товар – Яйце куряче 1 категорії (С1) відповідно до ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 С до -2 С і відносній вологості 85-88 %. Вага 10 яєць столових – не менш 560 гр. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону або полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок і в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис "Обережно, крихке!", "Верх, не кантувати". На ящик приклеюють етикетку , на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Копії документів мають бути чітко вираженими та такими, що читаються, засвідчені печаткою (за наявності) та підписом. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Неякісний, протермінований, з невстановленою датою виготовлення або іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник. Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини», та відповідати вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та містити всю необхідну інформацію.

  • Подача пропозицій до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 29.12.25 09:00)
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 29.12.25 09:00)

477 360.00 UAH з ПДВ
Номер: a879ed7480a344bdb550b63d6447e65a
Внутрішній номер закупівлі: 27738269
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-12-24-002710-a   
Замовник: ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
Контактна особа: Рудик Інна Василівна 380472333347 IRudyk@dpsu.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукціяАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 477 360.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 24.12.2025 09:53 - 29.12.2025 09:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Яйця столові курячі
Код ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
Кількість 70200 штука
Період постачання до 01.04.2026
Місце постачання 18000, Україна, Черкаська область, Черкаси, ***** На карті