• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

ДК 021:2015 - 15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

Завершена

4 770.00 UAH без ПДВ
Номер: 37d3f2b693444d2a8a11a0279c5e2e34
Внутрішній номер закупівлі: 27516677
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-12-11-014685-a   
Замовник: Комунальний заклад «Прилуцька спеціальна школа» Чернігівської обласної ради
Контактна особа: Задорожний Дмитро 380937625198 Hanumok@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 4 770.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Печиво сластьона
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 120 штука
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, ВУЛИЦЯ КИЇВСЬКА, будинок 329 На карті
Вафлі
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 13 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання
Печиво домашнє
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 12 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФОП Духно Світлана Борисівна
Ціна пропозиції 4 770.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
11.12.2025 14:47
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 9e425c71fa064ef18abdecf2cde3281f
Ідентифікатор договору: UA-2025-12-11-014685-a-c1
Постачальник: ФОП Духно Світлана Борисівна
Номер договору: 20
Сума договору: 4 770.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Печиво сластьона: 12.00000 UAH без ПДВ
Вафлі: 150.00000 UAH без ПДВ
Печиво домашнє: 115.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 11.12.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Дата підписання: 11.12.2025 12:00
Статус:
Підписаний
pdf
Духно №20.pdf