-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
-
Донорські кошти
Обладнання для закладів громадського харчування (Код ДК 021:2015:39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування)
Закупівля здійснюється, відповідно до порядку та умов передбачених Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Україною та Європейським Союзом щодо спеціальних механізмів реалізації фінансування Союзу для України згідно з інструментом Ukraine Facility» від 6 червня 2024 року № 3786-IX. Код номенлатурної позиції: 39312200-4 Обладнання для їдалень
-
Подача пропозицій до закінчення періоду залишилося 7 днів (до 06.12.25 00:00)
-
Кваліфікація
-
Пропозиції
розглянуто
Період подачі пропозицій
до закінчення періоду залишилося 7 днів (до 06.12.25 00:00)
1 021 955.55
UAH з ПДВ
До закінчення прийому пропозицій
07
дн
03
год
10
хв
59
сек
Оплата за участь: 2 040.00 UAH
Номер:
23945b4b820c4b73a9aa434aa49d966f
Внутрішній номер закупівлі:
27323965
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2025-11-28-015742-a
Замовник:
ДП Заклад професійної (професійно-технічної) освіти "Бориславський центр професійної освіти"
×
-
Код ЄДРПОУ:
22376409
-
Адреса:
82300, Україна, Львівська область, Борислав, вул. Героїв ОУН-УПА 21
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Ревкевич Наталія Юріївна +380630195172 bpl7boryslav3@gmail.com
Організація-донор:
Ukraine Facility
×
-
Ідентифікатор:
XM-DAC 55000
-
Адреса:
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Класифікатор ДК 021:2015:
39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
1 021 955.55 UAH з ПДВ
Період уточнення:
28.11.2025 19:58 - 03.12.2025 00:00
Період прийому пропозицій:
28.11.2025 19:58 - 06.12.2025 00:00
Період оскарження:
28.11.2025 19:58 - 03.12.2025 00:00
Аукціон:
з 08.12.2025 14:41
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴1 021 955.55 Обладнання для закладів громадського харчування (Код ДК 021:2015:39310000-8 - Обладнання для закладів громадського харчування)