• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

22110000-4 Друковані книги

Галицька кухня. Винничук Ю.; Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Павлюченко О.С.; Ефективність логістики зерна та продуктів його переробки. Колодійчук В.А.; Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників. Осокіна Н.М.;

Завершена

10 290.00 UAH без ПДВ
Номер: ef438e3fffa04c7bbdd55d388987083e
Внутрішній номер закупівлі: 2728619
Ідентифікатор закупівлі: UA-2018-12-14-000429-c   
Замовник: Одеська Національна академія харчових технологій
Контактна особа: Мосієнко Гарій Анатолійович 380487124124 omts@onaft.edu.ua http://onaft.edu.ua/
Класифікатор ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 10 290.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Друковані книги
Код ДК 021:2015: 22110000-4 Друковані книги
Кількість 25 штуки
Період постачання 14.12.2018 - 31.12.2018
Місце постачання 65039, Україна, Одеська область, Одеса, вул. Канатна, 112 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ТОВ "Профкнига"
Ціна пропозиції 10 290.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
14.12.2018 09:44
Документи 1
Скарги 0

Контракти

Номер: 118d5e280b3a463ca938f67928ee2215
Ідентифікатор договору: UA-2018-12-14-000429-c-c1
Постачальник: ТОВ "Профкнига"
Номер договору: 387/31
Сума договору: 10 290.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 14.12.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00
Дата підписання: 14.12.2018 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
387-31 Профкнига від 14.12.18.pdf
p7s
sign.p7s