-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
-
Донорські кошти
Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування
-
Подача пропозицій
-
Аукціон
-
Кваліфікація
-
Пропозиції
розглянуто період кваліфікації завершився 10 днів назад
Пропозиції розглянуті
період кваліфікації завершився 10 днів назад
3 626 623.00
UAH з ПДВ
Номер:
f7d889b8dbf44f488e662183ac149e22
Внутрішній номер закупівлі:
27013542
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2025-11-05-013908-a
Замовник:
ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
×
-
Код ЄДРПОУ:
05536642
-
Адреса:
07400, Україна, Київська область, м. Бровари, Бульвар Незалежності, 14 Б
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Олена Мотко +380459460132 buxbrovaryptu4@ukr.net
Організація-донор:
Ukraine Facility
×
-
Ідентифікатор:
XM-DAC 55000
-
Адреса:
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Класифікатор ДК 021:2015:
39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
3 626 623.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
05.11.2025 16:14 - 14.11.2025 00:00
Період прийому пропозицій:
05.11.2025 16:14 - 17.11.2025 10:00
Аукціон:
з 18.11.2025 13:14
Період кваліфікації:
17.11.2025 10:00 - 21.11.2025 15:37
Період завантаження договору:
27.11.2025 00:00 - 07.12.2025 00:00
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴3 626 623.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування