• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • Донорські кошти

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

  • Подача пропозицій
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
    період кваліфікації завершився 10 днів назад
Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 10 днів назад

3 626 623.00 UAH з ПДВ
Номер: f7d889b8dbf44f488e662183ac149e22
Внутрішній номер закупівлі: 27013542
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-11-05-013908-a   
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактна особа: Олена Мотко +380459460132 buxbrovaryptu4@ukr.net
Організація-донор: Ukraine Facility
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 3 626 623.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 05.11.2025 16:14 - 14.11.2025 00:00
Період прийому пропозицій: 05.11.2025 16:14 - 17.11.2025 10:00
Аукціон: з 18.11.2025 13:14
Період кваліфікації: 17.11.2025 10:00 - 21.11.2025 15:37
Період завантаження договору: 27.11.2025 00:00 - 07.12.2025 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴3 626 623.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування