• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яблука свіжі; Банани свіжі; Апельсини свіжі; Лимони свіжі

Постачання здійснюється дрібними партіями один-два рази на тиждень, у кількості відповідно до наданих заявок Замовника до кожного закладу окремо. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями транспортом учасника-переможця. Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару має здійснюватися автотранспортом Постачальника, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Доставка до місця поставки товару, навантаження та розвантаження, здійснюється Учасником за його власний рахунок та входить до ціни товару. Товар повинен мати на своєму маркуванні позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. Маркування харчових продуктів повинне відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Харчові продукти не повинні містити генетично модифікованих організмів. При поставці кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість або: декларацією виробника, протоколом випробування, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною. Постачання товару та відповідна документація на товар, щодо предмета закупівлі, здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

  • Подача пропозицій до закінчення періоду залишилося 12 годин (до 07.11.25 00:00)
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 12 годин (до 07.11.25 00:00)

361 000.00 UAH з ПДВ
Номер: 55a288e3dc594a8d98fd9327d141a3eb
Внутрішній номер закупівлі: 26996240
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-11-04-013679-a   
Замовник: Управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради
Контактна особа: Віктор Ященко +380994635918 lbrusko2@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 361 000.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 04.11.2025 16:07 - 07.11.2025 00:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Яблука свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання
Банани свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 1500 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання
Апельсини свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 1300 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання
Лимони свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання