• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • Донорські кошти

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

Торги відмінено

3 626 623.00 UAH з ПДВ
Номер: e7f7511446f344fbb68e65c5a324d4f9
Внутрішній номер закупівлі: 26994973
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-11-04-012408-a   
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактна особа: Олена Мотко +380459460132 buxbrovaryptu4@ukr.net
Організація-донор: Ukraine Facility
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 3 626 623.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 04.11.2025 15:31 - 10.11.2025 00:00
Період прийому пропозицій: 04.11.2025 15:31 - 13.11.2025 00:00
Аукціон: з 13.11.2025 13:34

Тендерна документація до лоту 1

Інформація про скасування

Номер: 58d831e874314429a7d3f535a1d5159a
Причина скасування: Неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель
Опис причини скасування: технічна помилка
Період оскарження: 05.11.2025 14:41 - 16.11.2025 00:00
Дата опублікування: 05.11.2025 14:41
Дата виконання: 16.11.2025 00:00
Статус:
Виконано
  • Лот №1 ₴3 626 623.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»).