• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • Донорські кошти

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

Закупівля здійснюються в рамках Ukraine Facility

  • Подача пропозицій
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
    період кваліфікації завершився 17 днів назад
Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 17 днів назад

205 009.00 UAH з ПДВ
Номер: 501f23d09e1847539a9e131c6614f727
Внутрішній номер закупівлі: 26910104
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-10-28-003063-a   
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактна особа: Олена Мотко +380459460132 olenamv21@ukr.net
Організація-донор: Ukraine Facility
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 205 009.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 28.10.2025 10:33 - 05.11.2025 00:00
Період прийому пропозицій: 28.10.2025 10:33 - 08.11.2025 00:00
Аукціон: 10.11.2025 11:54 - 10.11.2025 12:23
Період кваліфікації: 10.11.2025 12:23 - 14.11.2025 11:26
Період завантаження договору: 20.11.2025 00:00 - 30.11.2025 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴205 009.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування