• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК021:2015:15110000-2 «М’ясо» (Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030)

Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158 - 1700 кг.; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143 - 1700кг.; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030 - 1100 кг.. 1) Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030: Туші яловичини розділяють на півтуші симетрично вздовж хребта, не залишаючи цілі хребці у будь-якій півтуші та їх подрібнення.М’язи розвинені задовільно. Остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виступають нерізко. Підшкірний жир покриває тушу від 8 ребра до сідничних бугрів із значними пропусками. На шиї, лопатках, передніх ребрах і стегнах, тазовій порожнині і в ділянці паху є відкладання жиру у вигляді невеликих ділянок.На тушах або півтушах не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.Без стороннього запаху. 2) Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158: М’ясо свинини свіже та охолоджене (напівтуша без голови, ніг, шкіри, внутрішнього сала) І-го або вищого гатунку. Має на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірної вологості, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах на поверхні тушки та біля кістки – характерний для зрілого м’яса. Свинячі туші і півтуші повинні бути без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. 3) Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143: Кури потрошені, охолоджені цілими тушками, І категорії повинні відповідати по вгодованості (вагою від 1,8 кг) і якості І-й категорії. Тушка птиці повинна бути добре обезкровлена, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, без синців, плям і залишків кишечника. Тушки повинні поступати тільки свіжі та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкіряний внутрішній жир. М'язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. По вгодованості та обробці тушки повинні відповідати вимогам стандартів. Не дозволяються: переломи стегнових та гомілкових кісток, наявність гострих країв кісток та уламків кісток, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.Товар повинен відповідати технічним, кількісним та якісним вимогам Замовника. Термін придатності продукції на момент поставки повинен складати не менше 80% від установлених відповідною документацією для кожного окремого виду товару.

Торги не відбулися

594 200.00 UAH з ПДВ
Номер: 7831c23ac7184ba9b0a359ec2c01c5a2
Внутрішній номер закупівлі: 26772201
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-10-16-000533-a   
Замовник: КУ "Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни та праці"
Контактна особа: Сергій Володимирович Шевченко +380532590425 gorbanivka1991@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 594 200.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 16.10.2025 09:03 - 21.10.2025 08:00
Період кваліфікації: з 21.10.2025 08:00
Дата відміни: 21.10.2025 16:55
Причина відміни: Відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1700 кілограм
Період постачання до 25.12.2025
Місце постачання 37950, Україна, Полтавська область, м.Полтава, вул. Сільськогосподарська, 21 На карті
Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1700 кілограм
Період постачання до 25.12.2025
Місце постачання 37950, Україна, Полтавська область, м.Полтава, вул. Сільськогосподарська, 21 На карті
Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1100 кілограм
Період постачання до 25.12.2025
Місце постачання 37950, Україна, Полтавська область, м.Полтава, вул. Сільськогосподарська, 21 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Пропозиція
ФОП "КОВАЛЬЧУК РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ "
Початкова пропозиція 590 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
590 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
21.10.2025 16:55
Відповіді на вимоги 11
Документи 5
Пропозиція