• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М'ясо (М'ясо свинини без кістки охолоджене; філе куряче охолоджене) (Код згідно ДК 021:2015:15110000-2:М’ясо (М'ясо свинини без кістки охолоджене; Філе куряче охолоджене)

Завершена

93 600.30 UAH з ПДВ
Номер: a7d12da8614e4e49ba2df33cbe189fde
Внутрішній номер закупівлі: 26571790
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-09-26-008237-a   
Замовник: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Контактна особа: Трубенко Анна Володимирівна 380981175303 trubenko_viddilosvity@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 93 600.30 UAH з ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе кур-бр охолоджене
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 361 кілограм
Період постачання 22.09.2025 - 31.12.2025
Місце постачання 19634, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Хацьки, вул. Героїв України, будинок 80 На карті
Тазостегнова частина свиняча охол. Н/ф м'ясні нат. в/к ОПТ
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 41 кілограм
Період постачання 22.09.2025 - 31.12.2025
Місце постачання 19634, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Хацьки, вул. Героїв України, будинок 80 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ "ЧЕРКАСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ПРОДОВОЛЬЧА КОМПАНІЯ"
Ціна пропозиції 93 600.30 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
26.09.2025 14:06
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 1e7bd1ec28824da0a0b2373bb7b2ab73
Ідентифікатор договору: UA-2025-09-26-008237-a-a1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ "ЧЕРКАСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ПРОДОВОЛЬЧА КОМПАНІЯ"
Номер договору: 2
Сума договору: 93 600.30 UAH з ПДВ
Сума договору: 78 000.25 UAH без ПДВ
Період дії договору: 22.09.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Дата підписання: 25.09.2025 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір № 2.pdf