• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Хліб цільнозерновий,батон,булочка до чаю.

Завершена

29 159.50 UAH без ПДВ
Номер: b6acf4e0dc7441d6bbe419277f735241
Внутрішній номер закупівлі: 26540469
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-09-24-009001-a   
Замовник: Комунальний заклад загальної середньої освіти "Початкова школа №4 Хмельницької міської ради"
Контактна особа: Олійник Марина Анатоліївна +380382675466 zosh-4@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 29 159.50 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб цільнозерновий
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 617.5 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 29000, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, Тернопільська, 14/2 На карті
Батон
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 90 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 29000, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, Тернопільська, 14/2 На карті
Булочка до чаю
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 900 штука
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 29000, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, Тернопільська, 14/2 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ПП "Добра казка 2024"
Ціна пропозиції 29 159.50 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
24.09.2025 14:24
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: a7fafd9bf73040db99c59f4767718bd6
Ідентифікатор договору: UA-2025-09-24-009001-a-a1
Постачальник: ПП "Добра казка 2024"
Номер договору: 54
Сума договору: 29 159.50 UAH без ПДВ
Період дії договору: 24.09.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Дата підписання: 24.09.2025 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір 54.pdf