• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Заправки та приправи

Завершена

24.64 UAH без ПДВ
Номер: 0b14ef795a7e4129b5f955b752de1488
Внутрішній номер закупівлі: 26414292
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-09-12-003787-a   
Замовник: Професійний коледж сервісу і дизайну м. Житомира
Контактна особа: Куровська Марія Юхимівна 380412482968,380970228080,380508023679 mkurov@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 24.64 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Гірчицяв зернах
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 0.09 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 10025, Україна, Житомирська область, Житомир, вул. Корольова, будинок 132 На карті
Кунжут
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 0.045 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 10025, Україна, Житомирська область, Житомир, вул. Корольова, будинок 132 На карті
Соєвий соус
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 0.09 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 10025, Україна, Житомирська область, Житомир, вул. Корольова, будинок 132 На карті
Зелень
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 0.009 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 10025, Україна, Житомирська область, Житомир, вул. Корольова, будинок 132 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФОП Кабанов Анатолій Геннадійович
Ціна пропозиції 24.64 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
12.09.2025 11:03
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 8b9c160b5f77459d8f9da0bfc2a1a89c
Ідентифікатор договору: UA-2025-09-12-003787-a-a1
Постачальник: ФОП Кабанов Анатолій Геннадійович
Номер договору: 151
Сума договору: 24.64 UAH без ПДВ
Період дії договору: 05.09.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Дата підписання: 05.09.2025 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
446526047 (1).pdf