• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП
  • 2

Приладдя для облаштування їдальнь код ДК 021:2015 - 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування

Закупівля здійснюється в рамках проєкту (програми) Посилення стійкості України до надзвичайних ситуацій: протимінна діяльність та рятувальна служба Mine Action and Rescue Services (MARS) відповідно до постанови КМУ від 09.10.2020 р. №942

Торги відмінено

8 596 459.51 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 42 982.30 UAH
Номер: 193463e04e8940e4b54d6369dab03873
Внутрішній номер закупівлі: 26055578
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-08-05-007793-a   
Замовник: Військова частина Т0950
Контактна особа: Артем Подлесний +380963799616 zakupivli_t0950@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 8 596 459.51 UAH з ПДВ
Період уточнення: 05.08.2025 14:39 - 09.08.2025 09:00
Період прийому пропозицій: 09.08.2025 09:00 - 20.08.2025 09:00
Аукціон: з 21.08.2025 14:29
Період кваліфікації: 20.08.2025 09:00 - 26.08.2025 16:04
Період завантаження договору: 26.08.2025 16:04 - 15.09.2025 16:04

Тендерна документація до лоту 1

Інформація про скасування

Номер: b715e5eb63cf4ae194d8f41138ce1db7
Причина скасування: Скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг
Опис причини скасування: Закупівля здійснюється в рамках проєкту (програми) Посилення стійкості України до надзвичайних ситуацій: протимінна діяльність та рятувальна служба Mine Action and Rescue Services (MARS) відповідно до постанови КМУ від 09.10.2020 р. №942, за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги через Шведське агентство цивільного захисту та готовності (MSB). Станом на 02.09.2025 року у Замовника відсутні кошти для можливості здійснення закупівлі та взяття зобовʼязань за результатами проведення торгів.
Дата опублікування: 03.09.2025 12:38
Дата виконання: 03.09.2025 12:38
Статус:
Виконано
  • Лот №1 ₴8 596 459.51 Приладдя для облаштування їдальнь код ДК 021:2015 - 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування