-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
-
Донорські кошти
Холодильне устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
Закупівля здійснюються в рамках виконання заходів Плану України щодо реалізації фінансування Європейського Союзу згідно з інструментом Ukraine Facility, передбаченого Рамковою угодою, ратифікованою Законом України від 06.06.2024 № 3786-ІХ (далі – Рамкова угода)
Завершена
492 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 390.00 UAH
мін. крок: 0.1% або 390.00 UAH
Номер:
d7b83c48736e416b804db01a87d8b6f1
Внутрішній номер закупівлі:
25956234
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2025-07-23-010485-a
Замовник:
ДПТНЗ "Роменське ВПУ"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02547369
-
Адреса:
42001, Україна, Сумська область, Ромни, вул. Коржівська, 44
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Контактна особа:
Терещенко Катерина Вікторівна +380544851173 vpu14@ukr.net
Організація-донор:
Ukraine Facility
×
-
Ідентифікатор:
XM-DAC 55000
-
Адреса:
1048, Королівство Бельгія, Brussel, Брюссель, Rue de la Loi / Wetstraat, 175
Класифікатор ДК 021:2015:
39314000-6 Промислове кухонне обладнанняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Товари
Очікувана вартість:
492 000.00 UAH з ПДВ
Період уточнення:
23.07.2025 16:31 - 30.07.2025 00:00
Період прийому пропозицій:
23.07.2025 16:31 - 02.08.2025 09:00
Аукціон:
04.08.2025 11:52 - 04.08.2025 12:15
Період кваліфікації:
04.08.2025 12:15 - 06.08.2025 11:01
Період завантаження договору:
12.08.2025 00:00 - 22.08.2025 00:00
Тендерна документація (документи однакові для усіх лотів)
- Лот №1 ₴414 000.00 Холодильне устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)
- Лот №2 ₴78 000.00 Холодильне устаткування для створення навчально-практичного центру з професій/спеціальності «Кухар»; «Кондитер»; «Кухар закладу освіти»/«Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)