-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
- 2
Послуги із забезпечення харчуванням за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426
Завершена
11 735 597.90
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 58 677.99 UAH
мін. крок: 0.5% або 58 677.99 UAH
Номер:
7864ff6397e4446d977d5698d7ecc98d
Внутрішній номер закупівлі:
25929535
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2025-07-21-006517-a
Замовник:
Військова частина 2260 Національної гвардії України
×
-
Код ЄДРПОУ:
14323600
-
Адреса:
Україна
-
Категорія:
Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони
Контактна особа:
Катерина Сергіївна +380442981000 k.krasnoshchok@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
55520000-1 Кейтерингові послугиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі:
Послуги
Очікувана вартість:
11 735 597.90 UAH з ПДВ
Період уточнення:
21.07.2025 14:38 - 25.07.2025 00:00
Період прийому пропозицій:
25.07.2025 00:00 - 30.07.2025 00:00
Аукціон:
з 30.07.2025 11:31
Період кваліфікації:
30.07.2025 00:00 - 04.08.2025 11:14
Період завантаження договору:
04.08.2025 11:14 - 24.08.2025 11:14
Тендерна документація до лоту 1
- Лот №1 ₴11 735 597.90 Послуги із забезпечення харчуванням (сніданок) з розрахунку 30 відсотків добового набору продуктів за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426; Послуги із забезпечення харчуванням (обід) з розрахунку 45 відсотків добового набору продуктів за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426; Послуги із забезпечення харчуванням (вечеря) з розрахунку 25 відсотків добового набору продуктів за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426; Послуги із забезпечення триразовим харчуванням за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426 з доставкою на об’єкти несення служби в одноразовому посуді; Послуги із забезпечення харчуванням відповідно підпункту «и» пункту 3 приміток до норми № 1 (загальновійськова) приготування їжі (друга вечеря) постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426