• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Продукти харчування для проведення заходів Цукерки шоколадні в асортименті

Завершена

4 170.50 UAH без ПДВ
Номер: 25da8de8ec484ab98b14add3cbb1318a
Внутрішній номер закупівлі: 25718208
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-06-26-000791-a   
Замовник: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Рівного
Контактна особа: Віталій Петрук +380967725213 dsp.tcso@rivnerada.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 4 170.50 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Цукерки шоколадні "Ромашка"
Код ДК 021:2015: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
Кількість 5.8 кілограм
Період постачання до 30.06.2025
Місце постачання 33001, Україна, Рівненська область, м.Рівне, вул. Дубенська,27/29 На карті
Цукерки глазуровані зі збитим корпусом "Пломбіріні"
Код ДК 021:2015: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
Кількість 5 кілограм
Період постачання до 30.06.2025
Місце постачання 33001, Україна, Рівненська область, м.Рівне, вул. Дубенська,27/29 На карті
Зефір біло-рожевий Родина
Код ДК 021:2015: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
Кількість 9 кілограм
Період постачання до 30.06.2025
Місце постачання 33001, Україна, Рівненська область, м.Рівне, вул. Дубенська,27/29 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ЧЕРНЯК АНАСТАСІЯ ВОЛОДИМИРІВНА
Ціна пропозиції 4 170.50 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
26.06.2025 10:37
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 0f00e8cbb2e9408e9ef6b8a3e58e2998
Ідентифікатор договору: UA-2025-06-26-000791-a-b1
Постачальник: ЧЕРНЯК АНАСТАСІЯ ВОЛОДИМИРІВНА
Номер договору: 47
Сума договору: 4 170.50 UAH без ПДВ
Період дії договору: 23.06.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Дата підписання: 23.06.2025 09:20
Статус:
Підписаний
pdf
Д4170,50.pdf