• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Фрукти та овочі

Завершена

5 506.10 UAH без ПДВ
Номер: f9e80dfe98a8431abf6b5f0b6828caeb
Внутрішній номер закупівлі: 25425905
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-05-27-008318-a   
Замовник: БИСТРИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ПОЛЯНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Контактна особа: Світлана Березовська 380979228688 bistrica2021@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 5 506.10 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Лимони
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 1 кілограм
Період постачання 27.05.2025 - 30.06.2025
Місце постачання Відповідно до документації
банан
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 20 кілограм
Період постачання 27.05.2025 - 30.06.2025
Місце постачання Відповідно до документації
капуста
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 30 кілограм
Період постачання 27.05.2025 - 30.06.2025
Місце постачання Відповідно до документації
цибуля
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 13 кілограм
Період постачання 27.05.2025 - 30.06.2025
Місце постачання Відповідно до документації
морква
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 35 кілограм
Період постачання 27.05.2025 - 30.06.2025
Місце постачання Відповідно до документації

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ФОП Дем'янчук Лілія Іванівна
Ціна пропозиції 5 506.10 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
27.05.2025 14:10
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 9a5fde6ab8674f84b2c6047f9c8812ac
Ідентифікатор договору: UA-2025-05-27-008318-a-a1
Постачальник: ФОП Дем'янчук Лілія Іванівна
Номер договору: 2/1
Сума договору: 5 506.10 UAH без ПДВ
Період дії договору: 27.05.2025 00:00 - 30.06.2025 00:00
Дата підписання: 27.05.2025 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір 2 1.pdf