• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

ДК-021:2015: 15870000-7 - Заправки та приправи (кріп, ванільний цукор, перець чорний мелений )

Завершена

31.40 UAH з ПДВ
Номер: 8caff296def54159afa5c781580e5687
Внутрішній номер закупівлі: 25162984
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-05-01-003531-a   
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ ПРИБУЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Контактна особа: Наталя Задира +380990668482 osvitaprb@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 31.40 UAH з ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
перець чорний мелений 20 гр
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 1 штука
Період постачання до 30.04.2025
Місце постачання 56445, Україна, Миколаївська область, с.Цвіткове, Шкільна 12 На карті
кріп 8 гр
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 1 штука
Період постачання до 30.04.2025
Місце постачання 56445, Україна, Миколаївська область, с.Цвіткове, Шкільна 12 На карті
ванільний цукор 10 гр
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 5 штука
Період постачання до 30.04.2025
Місце постачання 56445, Україна, Миколаївська область, с.Цвіткове, Шкільна 12 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "М'ЯСНИЦЬКИЙ ДВІР"
Ціна пропозиції 31.40 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
01.05.2025 11:36
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 8e4735dea69947d7a130bbb71ff26646
Ідентифікатор договору: UA-2025-05-01-003531-a-c1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "М'ЯСНИЦЬКИЙ ДВІР"
Номер договору: 239
Сума договору: 31.40 UAH з ПДВ
Сума договору: 26.17 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: перець чорний мелений 20 гр : 12.00000 UAH з ПДВ
кріп 8 гр : 6.40000 UAH з ПДВ
ванільний цукор 10 гр : 2.60000 UAH з ПДВ
Період дії договору: 25.04.2025 00:00 - 30.04.2025 00:00
Дата підписання: 25.04.2025 10:59
Статус:
Підписаний
pdf
спеції.pdf