-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
м'ясо свинини свіже та сало свіже
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
Торги не відбулися
6 300.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 63.00 UAH
мін. крок: 1% або 63.00 UAH
Номер:
9b2ccfc8c0ed4b7ea81f57bf16c17f64
Внутрішній номер закупівлі:
248450
Ідентифікатор закупівлі:
UA-2016-10-03-000018-a
Замовник:
Погребищенський ТЦСО
×
-
Код ЄДРПОУ:
25497823
-
Адреса:
22200, УКРАЇНА, Вiнницька область, ПОГРЕБИЩЕ, вул.Богдана Хмельницького, 81
-
Категорія:
Підприємство, установа або організація, в тому числі міжнародна, що не належить до замовників
Контактна особа:
Громкович Марія Іванівна 09677110391 pogtercentr1@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015:
15113000-3 СвининаАналіз за цим CPV
Очікувана вартість:
6 300.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону:
63.00 UAH
Період уточнення:
03.10.2016 09:09 - 04.10.2016 14:24
Період прийому пропозицій:
10.10.2016 14:24 - 12.10.2016 00:00
Тендерна документація
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
×
-
ДК 016:2010:
10.11.12 Свинина, свіжа чи охолоджена
Кількість
100 кілограм
Період постачання
18.10.2016 - 18.10.2016