• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Продукти харчування. Крупа манна. Крохмаль 350г. код ДК 021:2015 15620000-0

Завершена

370.00 UAH без ПДВ
Номер: e0723deab6bd41829ac9790de6d0468a
Внутрішній номер закупівлі: 24457157
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-02-18-000335-a   
Замовник: Балаклеївська сільська рада
Контактна особа: Левченко Микола Олександрович 380938591243 balaklea_s_r@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15620000-0 Крохмалі та крохмалепродуктиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 370.00 UAH без ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Продукти харчування. Крупа манна. код ДК 021:2015 15620000-0
Код ДК 021:2015: 15620000-0 Крохмалі та крохмалепродукти
Кількість 7.5 кілограм
Період постачання 17.02.2025 - 31.12.2025
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаський р-н, заклади освіти згідно Додатку 2 На карті
Продукти харчування. Крупа манна. Крохмаль 350г. код ДК 021:2015 15620000-0
Код ДК 021:2015: 15620000-0 Крохмалі та крохмалепродукти
Кількість 5 пачка
Період постачання 17.02.2025 - 31.12.2025
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаський р-н, заклади освіти згідно Додатку 2 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ПРИДАТОК ЛЮДМИЛА ПЕТРІВНА
Ціна пропозиції 370.00 UAH без ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
18.02.2025 08:43
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: 47f454087ad64f7ea98436a12e4c3f19
Ідентифікатор договору: UA-2025-02-18-000335-a-c1
Постачальник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ПРИДАТОК ЛЮДМИЛА ПЕТРІВНА
Номер договору: 57
Сума договору: 370.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Продукти харчування. Крупа манна. код ДК 021:2015 15620000-0: 24.00000 UAH без ПДВ
Продукти харчування. Крупа манна. Крохмаль 350г. код ДК 021:2015 15620000-0: 38.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 17.02.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Дата підписання: 17.02.2025 00:00
Статус:
Підписаний
pdf
Договір 57 ФОП Придаток Л.П..pdf