• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Постачальник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. За ціноутворення відповідальність несе Постачальник Постачальник забезпечує належне санітарно-гігієнічне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентарю, а також контролює дотримання працівниками, залученими безпосередньо до виконання поставок, правил особистої гігієни. Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення харчових продуктів, та який відповідає встановленим чинним законодавством санітарно-гігієнічним нормам. Постачальник повинен забезпечувати рухомий склад додатковим джерелом холоду (сухий лід) у випадку необхідності Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені спеціальним одягом, якщо таке вимагається згідно чинного законодавства України. Кожну партію супроводжує накладна та документ, що підтверджує її безпечність та якість. Якість товару та умови його транспортування повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97- ВР. Кожний вид поставленої продукції повинен супроводжуватися документами, які свідчать про походження та якість товару із зазначенням дати виготовлення, терміна зберігання, кінцевого терміну реалізації. Товар повинен бути упакований таким чином, щоб запобігати псуванню та знищенню в період доставки його Замовнику. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 80% до загального терміну придатності до споживання вказаного на упаковці. У разі поставки неякісного Товару Постачальник зобов’язаний здійснити заміну неякісних Товарів протягом 3 (трьох) днів з дня подання Замовником претензії. Поставка Товару здійснюється Постачальником на підставі зробленої заявки Замовника протягом двох календарних днів з моменту надання заявки,протягом 2025 року за адресою: 40022, м. Суми, вул. Троїцька, 57. Постачальник має право на дострокову поставку Товару тільки за письмовим погодженням з Замовником. Поставка товару здійснюється транспортом Постачальника виключно спеціалізованими автомобілями із додержанням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Навантаження, доставка та розвантаження товару на місці призначення здійснюється Постачальником і входить до ціни товару. Наявність санітарного паспорту на транспортний засіб i санітарної книжки водія - експедитора обов'язкова при постачанні товару. Всі працівники Постачальника, які мають відношення до постачання продуктів харчування, повинні мати особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів.

Завершена

380 000.00 UAH з ПДВ
Номер: cf13b68dc9c0454db56a67007441fbc9
Внутрішній номер закупівлі: 23861405
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-12-25-006967-a   
Замовник: Комунальне некомерційне підприємство "Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди" Сумської міської ради
Контактна особа: Ярослава Бандура +380542659004 yaroslava_boiko@i.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 380 000.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 25.12.2024 12:58 - 29.12.2024 10:00
Період кваліфікації: 29.12.2024 10:00 - 01.01.2025 10:31
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 40022, Україна, Сумська область, Суми, вул. Троїцька, 57 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ФОП Коваленко Марина Сергіївна
Початкова пропозиція 278 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
278 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
01.01.2025 10:21
Відповіді на вимоги 1
Документи 5
Скарги 0
ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
Початкова пропозиція 288 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
288 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Відхилено
01.01.2025 10:31
Відповіді на вимоги 5
Документи 6
Скарги 0
ФОП "ЯКОВЛЄВА НАТАЛІЯ ІВАНІВНА"
Початкова пропозиція 330 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
330 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
01.01.2025 10:31
Відповіді на вимоги 5
Документи 3
Скарги 0
ФОП Петрук Ярослава Олексіївна
Початкова пропозиція 372 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
372 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0
ТОВ "Ворожба"
Початкова пропозиція 375 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
375 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 5
Документи 3
Скарги 0
ФОП "ПОНОМАРЕНКО ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ"
Початкова пропозиція 378 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
378 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 5
Документи 3
Скарги 0

Контракти

Номер: a45ccb1c186d44b2bd81b953a57f67b2
Ідентифікатор договору: UA-2024-12-25-006967-a-c2
Постачальник: ФОП "ЯКОВЛЄВА НАТАЛІЯ ІВАНІВНА"
Дані про підписанта Постачальника: Яковлєва Наталія Іванівна, 2205313528n@ukr.net, +380507498142, UA563375680000026005500613466, Витяг ЄДР, ФОП
Номер договору: 5
Сума договору: 329 934.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 01.01.2025 00:00 - 31.05.2025 00:00
Дата підписання: 01.01.2025 15:00
Статус:
Розірваний
pdf
Договір №5 Куряче філе.pdf
pdf
ДУ 1 до договору 5 м'ясо.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
ДУ 2 м'ясо.pdf
p7s
sign.p7s