• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

цукор білий фасовкою по 50 кг

Завершена

67 732.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 100.00 UAH
Номер: c82fca4235df4312bf6aa0e032477a85
Внутрішній номер закупівлі: 2350021
Ідентифікатор закупівлі: UA-2018-08-22-001608-a   
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ МАР'ЇНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Контактна особа: Максим Бойчук +380506466383 marinkaosvita@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15831000-2 ЦукорАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 67 732.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 100.00 UAH
Період уточнення: 22.08.2018 18:08 - 29.08.2018 19:00
Період прийому пропозицій: 29.08.2018 19:00 - 31.08.2018 19:00
Аукціон: 03.09.2018 13:42 - 03.09.2018 14:03
Період кваліфікації: 03.09.2018 14:03 - 05.09.2018 21:00
Період завантаження договору: 03.09.2018 14:03 - 23.09.2018 14:03

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
цукор білий фасовкою по 50 кг
Код ДК 021:2015: 15831000-2 Цукор
Кількість 3550 кілограм
Період постачання до 31.12.2018
Місце постачання 85600, Україна, Донецька область, ЗОШ Мар'їнського району, відповідно заявки На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФОП Романова Світлана Вікторівна

Оскарження: 03.09.2018 14:03 - 07.09.2018 21:00
Початкова пропозиція 49 700.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
45 999.99 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
05.09.2018 21:00
Документи 4
Скарги 0
ФОП "ЗАПАРА МАРИНА ОЛЕКСІЇВНА"
Початкова пропозиція 62 977.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
46 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 20
Скарги 0

Контракти

Номер: d798075ddafc4dd5a3cf393ff0226707
Ідентифікатор договору: UA-2018-08-22-001608-a-a1
Постачальник: ФОП Романова Світлана Вікторівна
Номер договору: 33
Сума договору: 45 999.99 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 10.09.2018 00:00 - 31.12.2018 00:00
Дата підписання: 10.09.2018 09:06
Статус:
Підписаний
pdf
договір 33 від 10.09 цукор.pdf