• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яйця столові курячі

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Товар – Яйце куряче, категорія вища (L) або категорія перша (М) ДСТУ 5028:2008 відповідно до ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, і малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 С до -2 С і відносній вологості 85-88 %. Вага 10 яєць столових – не менш 560 гр. Шкаралупа повинна бути чистою і непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону або полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок і в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис "Обережно, крихке!", "Верх, не кантувати". На ящик приклеюють етикетку , на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Копії документів мають бути чітко вираженими та такими, що читаються, засвідчені печаткою (за наявності) та підписом. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Неякісний, протермінований, з невстановленою датою виготовлення або іншими порушеннями, що можуть впливати на якість та безпечність харчового продукту, підлягає поверненню з складанням актів та обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник. Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини», та відповідати вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та містити всю необхідну інформацію.

Торги не відбулися

195 500.00 UAH з ПДВ
Номер: bf57b3546dde4dd4aee0ffe70abed93e
Внутрішній номер закупівлі: 22615935
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-09-17-012541-a   
Замовник: ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
Контактна особа: Мажара Алла Дмитрівна 380472333347 ADMazhara@dpsu.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукціяАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 195 500.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 17.09.2024 16:16 - 20.09.2024 08:30
Дата відміни: 20.09.2024 08:30
Причина відміни: Подання для участі в тендері менше необхідної кількості тендерних пропозицій
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Яйця столові курячі
Код ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
Кількість 78200 штука
Період постачання до 10.12.2024
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаси На карті